az daha golü yiyorduk
:rofl: :rofl: olur mu olur Fener bu
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturaz daha golü yiyorduk
:rofl: :rofl: olur mu olur Fener bu
@whisper dayı ,bizim Ordu da hafif kar atıştırmış sonra yağmura çevirmiş ,bizimkiler tedirgin olmuş zirai don olur ve fındık ağaçları telef olur diye ama Allah bu yıl üreticiye güzel mahsul nasip edecek inşallah
Dışarıdaydım abim..İnşaallah dediğin gibi olur :thumbup:
Meteoroloji den 5 İlimiz İçin Zirai Don Uyarısı
Meteoroloji, Malatya, Elazığ, Tunceli, Bingöl ve Adıyaman'da zirai don uyarısında bulundu.
Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada, bölgede yarın sabah saatlerine kadar havanın Elazığ, Malatya ve Adıyaman'da çok bulutlu, yer yer etkili aralıklı sağanak yağışlı, Bingöl ve Tunceli'de çok bulutlu, yer yer etkili gök gürültülü sağanak yağışlı, yüksek kesimlerde ise kar ve karla karışık yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.
SICAKLIKLAR 1-2 DERECE DÜŞECEK
Sıcaklıklarda 1-2 derece düşüş beklenen bölgede, rüzgarların batılı yönlerden orta kuvvette, yer yer kuvvetli eseceği öngörülüyor.
ZİRAİ DON UYARISI
Malatya, Elazığ, Tunceli ve Bingöl ile Adıyaman'ın Çelikhan, Sincik ve Tut ilçeleri için hafif yer yer orta şiddette zirai don riski bulunan bölgede sabah saatlerinde sis ve pus da bekleniyor.
Açıklamada, zirai faaliyetlerle uğraşan üreticilerin zirai dona karşı dikkatli ve tedbirli olması istendi.
Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı
Yağışların; Adana, Osmaniye ve Kahramanmaraş çevreleri ile Antalya'nın doğu, Hatay'ın kuzey ilçelerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor.
Rüzgarın; kıyı kesimlerinde batı ve güneybatı yönlerden kuvvetli (30-60 Km/saat)olarak esecek

Neyse bidaha geldi ben icmesende okur canınız sağolsun..
İc ses bu okunmaz ona göre(Acitasyon eden belki daha veren olur) :çokiyi:
Aha buda çift şeker buda benim aaaa
Ayıp oluyor utandım..Arkidesler de icsin onlara da ediverin
:whistling:
Çaylar tavşan kanı mı ? dayı :çokiyi:
vallah tukkanı Issız hocam açtı o biliyor ^^
Ahaaaaa ilk tepsi geldi.. Sağol Issız,Kaşıklı olanlar benim sanırım :ehuehu: :boks:
Eylul olsun daha iyi analizci abim
:rofl: :rofl: Vallah gık demem ben..Pijamayla sokağa atlamazsam ne olem..
@Murat Bey En sevdiğim Balkanlar
:catisma: :catisma: Hay yaşa
Aileden iki anı ^^ Rahmetli
annemden,
Annemin herzaman anlattığı ve ''keşke yapmasaydım''dediği iki anısı.
-Annem küçük, mezar böğründe oynuyorlar,evlerinin önünde biri var anamı çağırıyor.Hayta dedemlerin büyük birde köpekleri varmış oda durmadan havlıyormuş.Fırın yakan yengemiz(yengemizin adını unttuğum için yazamıyorum)Fadime kızım ananı bir çağırıver diyor.Oyun tatlı geliyor anneme ve üşenip gitmiyor yengenin yanına,sen gir içeri yenge çağır diyor..Fırın yakan yengemizde köpeğiniz var desede bu sefer annem''bizim köpek fırın yakana gelivermez ısırmaz diyor''Yengemiz inanıp kapıdan içeri giriyor ve büyük köpek anında saldırıyor..Annem ses gelince koşuyor,köpeğin yanına varana kadar nenem yetişiyor. Köpeğe sopayla vura vura kovalıyor ama yengemiz epey yara alıyor..
Annem bir güzel nenemden sopa yiyor.Fırına yakan yengemiz ise ölene kadar anneme takılmış ve şakayla karışık sitem etmiş..
-Dedemlerin koyun köpeği eniklemiş annem kendisi bir iki kere sevmiş.Çocuk olduğundan beraber büyüdükleri akrabamız olan şaval dayıma da bunu müjdelemiş.Şaval dayıma''Kadir pek güzel enikler gel bakalım'' diye götürmüş.Enikleyen köpek hem asabi olur hemde eniklerini kıskanır.Dama daha girer girmez köpek şaval dayımı altına almıp ısırmaya başlamış.Annem köpekle başa çıkamadığından dedemi çağırmaya koşa koşa eve gitmiş dedemle annem gelene kadar köpek hırsını almış zavallı dayımdan ve gitmiş eniklerin üzerine yatmış.Annem bu seferde dedemden epey dayak yemiş.Şaval dayımın da bir kış yaralarından dolayı yattığını söyler..
Her zaman ''ah deli kafa hiç olurmu''diye hayıflanır dururdu rahmetli..
:rofl: :rofl: :hadioradan: