bu 7.6 deprem lakin etkisi 8.5 ustu. sanirim zemin cok zayif. benim duzcede yasadigim depremde bu sekildeydi duvardan duvara carpti hepimizi. duzceninde alti su.
kaynaslida arabalar ters dondu.
Etkisi evet değişir haliyle, yapı kalitesi,zemin kalitesi, üstte yazdığım gibi uzaklık, yakınlık hepsi artmasına sebep oluyordur sanırım
premier lig cok garip championshipten sara yi aldik adam 40m e dogru gidiyor. adamlarin 2.liginin sonuncusu premier ligindeki kafaya oynayan takimi yeniyor.
Sara mı 40 milyon Euro eder dersin?
Ona ait yazdıklarım var burada,ona essek yükü para verdi Galatasaray
Hocam ben nedense önümüzdeki sistemin eskisi gibi ufak da ola bir örtü yapabileceğini düşünüyorum çünkü sıcaklıklar yine 1-2 bandına düşüyor ve yağız az-çok var neden bu sistemin diğerine nazaran daha zayıf olacağı düşünülüyor biri cevap verebilir mi rica etsem
Snake34 bir başka soru var size de cevap olmuş salı günü için
CAN yüksek yerlerde kar topu bile oynanabilir demiş salı günü için.
10 sene kullandim bir kere bile kalmadim. ama farkliydi benimki salincak ve amortisor boylari farkliydi disli genis tekerlek takiliydi. 8 cm daha yuksekti. asfalt yola gelmezdi ama dagda yagmurda camurda batakda hayvan pesine giderdim. corum kalloriferi taktirdim. arkada ayri yedek bir aku daha vardi. 2 tane yedek metal benzin deposunu doldurur cikardim karda gezmeye, satmak zorunda kaldim 7-8 sene oluyor. onumuzdeki senelerde saglam bir toros bulursam temiz 2000 model tekrar yapicam. o zamanlar hersey ucuzdu simdi kaca patlar bilmiyorum. 30 cm e kadar karda eze eze dumduz giderdim.