1 tatlı kaşığı salçalı sos yedim direkt midemi yaktı. Kendimden nefret ediyorum 🙂
Senle ne alaka, dokunur ve rahatsız ediyorsa yeme uzak dur Yusuf
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur1 tatlı kaşığı salçalı sos yedim direkt midemi yaktı. Kendimden nefret ediyorum 🙂
Senle ne alaka, dokunur ve rahatsız ediyorsa yeme uzak dur Yusuf
Hayırlı akşamlar herkese,buyrun GFS ye
Selamın aleyküm hayırlı sabahlar herkese
Selamünaleyküm hayırlı sabahlar.
Hayırlı günler herkese
Aleykumselam,hayırlı günler
yasarbahadirr Eminnfb Odesay doğum gününüz kutlu olsun, nice güzel yaşlara
Yaşar arkadaşımız ne durumdadır bilemiyoruz ama sağ salim Ankara'ya geçtiğini buraya yazmıştı.
O felaketten önce "Maraş kopuyor,sistemin en iyi yağışını alıyoruz demişti.o gece saatler sonra ise o felaket yaşanmıştı ![]()
8 gün sonrası yazmış bir ara yine 8-10 gün sonrasına yine Ankara'da olduklarını yazmıştı,önümüzü göremiyoruz diye de eklemişti.
O günden sonra aramıza tekrar dönmedi.
Allah o günleri bir daha yaşatmasın
Aleykumselam,hayırlı günler,hayırlı kandiller herkese
Abi maşallah ne çok kez kar yağar senin yaşadığın yere öyle. Hiç yağmasa bile en az 1 kere yağıyor. Allah dahasını versin.
İnşaallah daha iyileri tüm yurtta olsun..Karasal iklim ve köy merkezden daha rakımlı.
Bolu da yabana atılmaz ama ![]()
Yine de yağış gelsin Afyon merkez de, bilhassa bizim köyde pas geçmez.
En kötü Yağmurla başlar devamı Allah'ın izniyle kar yağışıdır.
Dediğim gibi hep olsun kış aylarında hemde tüm yurtta olsun inşaallah 🤲
Hayırlı akşamlar.
Herkese hayırlı kandiller
Hayırlı geceler hayırlı kandiller
Afyonkarahisar bu akşam
Dünyamız 2.5 milyon yıl önce Buzul çağına girmiş, karaların %30 u beyaza bürünmüştür. Günümüzde ise buzul çağı halen Grönland'ta devam etmektedir.
Her kış hacim kazanan buzulun kaldırmasıyla buzul içinde birkaç yüz metre devinerek yükselen ve yazın eriyen buzulda birkaç yüz metre ani düşüşle yuvarlanıp her yıl tekrar tekrar tıraşlanan bir kaya.
Arkadaş mesajını yanlış konu diye not edip silmiş,arada oluyor öyle.
Sohbete GFS atarım ben arada..
Hayırlı günler herkese
Afyon da hava sertleşti hafifçe de yağış var.. Akşam saatlerinde kky eder yüksek ihtimalle, köye kacarsam kar görürüm sıcaklık farkından dolayı..
Bakalım önümüzdeki günlerde tüm yurtta yağışlı ve karlı havaları bekliyoruz inşaallah
atakum55 doğum günün kutlu olsun nice güzel yaşlara..
Üyeliğin devam ve açık..
Yine aynı şekilde yazmaya devam etmezsen sevirinirim/Z
valden voltrann hoşgeldin, sanırım giriş şifreni unuttun..Yeni üyelik almışsın.
Bu nick ile Özel mesaja bak yeni şifre verdim eski hesabına giriş sağlarsın abim.
Hayırlı geceler herkese