Buda video
unnamed
streamable.com
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBuda video
Anıtkaya da kar başladı, anlık
Selamun aleyküm hayırlı sabahlar
Aleykümselam , hayırlı günler herkese
Hayırlı günler
.
Hayırlı günler olsun
Nerdesin sen kaçak?
2021 14 şubat video da atıcaktım fakat denedim atılmıyo
Video da atılır galeriden
Buradan atılır videolar da , görseller de..
https://www.havalarinsesi.com/gallery/image-add/
Yada bu yolla yollanabilir abim
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 14 şubat 2021 efsane sistemden.
2.resim 16 şubat
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Bu konuya da atarsan seviniriz abim..
Video ve fotoğraflar kar kış konusu 👏
Hayırlı günler hayırlı haftalar olsun inşallah
Hayırlı akşamlar olsun
İngiltereden ziyarete gelen, amcam V İngiltereli eşi, annem, babam, kardeşim ile.
Denk
Selamun aleyküm, hayırlı günler.
Çalışanlara kolaylık, okuyanlara da zihin açıklığı diliyorum.
Aleykümselam , amin
Hayırlı sabahlar
hayırlı günler olsun
Güneydoğu Kesimlerde Kuvvetli Yağışlara Dikkat!
Başlama-Bitiş Zamanı
14.02.2024 00:00 - 15.02.2024 05:00
Genel Durum
Yapılan son değerlendirmelere göre; yurdun güneydoğu kesimlerinde beklenen yağışların, bu akşam saatlerinden sonra Kahramanmaraş çevrelerinden başlamak üzere Adıyaman, Şanlıurfa, Gaziantep, Diyarbakır, Elazığ, Malatya’nın güneyi, Tunceli, Bingöl’ün güneybatısı, Batman’ın kuzeyi, Mardin, yarın (Çarşamba) öğleden sonra ise Şırnak ve Hakkari çevrelerinde yerel kuvvetli olması tahmin ediliyor. Genellikle yağmur ve sağanak, bölgenin güneybatısında yer yer gök gürültülü sağanak, Kahramanmaraş ile Tunceli’nin kuzey ve yüksek kesimleri ile Şırnak’ın doğu ve Hakkari çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması beklenen kuvvetli yağışlara bağlı olarak meydana gelebilecek sel su baskını, yıldırım, kuvvetli güney-güneydoğulu rüzgar, kar yağışı alan yerlerde tipi ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
Sarp Özdoğan Hayrettin130267 ercan1978 doğum gününüz kutlu olsun, nice güzel yaşlara inşaallah