Whisper tarafından yazılan gönderiler

1.1gram kafein ile göğüs antrenmanı😈 adam akıllı kar göremedik acısını vücuttan çıkaralım (kesinlikle o kadar kafein almayın özellikle bir anda, benim kafein toleransım baya yüksek)

Bende de Çaystorin yüksek 😊

Hala ne kadar :çay: içtiğimi bu yaşa kadar sayamadım

Habere gellllll.

Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco, Serdar Dursun ile görüşme gerçekleştirdi!

Serdar Dursun’un geri dönüş ihtimali var.

Yağız Sabuncuoğlu

Yoğ galik,yuh galik ,hakkaten yok yani

İstanbul'da Beklenen Karla Karışık Yağmur ve Kar Yağışlarına Dikkat!

Beklenen Hadise

Kar Yağışı

Beklendiği Yer

İstanbul'da beklenen yağışların bu akşam saatlerinden itibaren genellikle yağmur ve karla karışık yağmur, kuzey kesimlerinde karla karışık yağmur ve orta kuvvette kar (6-10 cm kar yüksekliği), yükseklerinde kuvvetli kar (10-20 cm kar yüksekliği) şeklinde olması bekleniyor. Yağışların, 30.01.2024 Salı sabah saatlerine kadar kuzey yönlerden kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına ile birlikte aralıklarla kuzey kesimlerde deniz etkili kar yağışı olarak zaman zaman kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Ulaşımda aksamalar, yüksek kesimlerde buzlanma ve don olayı, görüş mesafesinde azalma, kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına sebebi ile çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Başlama-Bitiş Zamanı

28.01.2024 18.00-30.01.2024 12.00

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Ağır geçirdiğim hastalık sonucu yeni yeni toparlanıyorum.ay sonu şubat başı sistemi de malesef hava da kara döndü.Sistemlerin bu denli zayıf gelmesini sabaha kadar konuşuruz da genel ortalama küresel ısınma diyelim çıkalım içinden.Gelelim bu sistem sonrası oluşacak diğer tarihe.Kafam da ki diğer tarih yani gözümü diktiğim diğer olasılık şubat 11-13 arası.bu tarihi dikkatle izleyin

Geçmiş olsun,eline sağlık ustam..Ne verdi Rabb'im o diyelim..

Bekleyelim görelim,takipteyiz

28.01.2024 18:00 - 29.01.2024 06:00 Hatay Belen en düşük sıcaklık

Bir sonraki anket tarihimiz yakın oldu .

Katılım yarın akşam 18.00 den sonra yasak

Tıklayın,Katılalım arkadaşlar

Buyrun

The content cannot be displayed because it is no longer available.