Devam
Whisper tarafından yazılan gönderiler
-
-
Kar yağışı hızlandı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hayırlı günler herkese..Direk kar şeklinde ve lapa lapa bir yağış aldı Afyonkarahisar
Bakalım arkası ne olur,ne kadar olur
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Merttty doğum günün kutlu olsun, nice güzel yaşlara inşaallah 👏
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Beklentileriniz beklenen kadar olsun inşaallah arkadaşlar 🤲
-
Corendon Alanyaspor'da müthiş son dk golü
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Fena asmış 👏. Adama et, balık yedirmek için ellerinde huni ile kovalıyorlarmış

-
bizde iki göz ataydık iyiydi dayı🥲
Bakalım ne edecekler,,
-
Boğaz peşindeler şimdi

Çay,mangal keyfi vesaire vesaire..
-
Trabzon'dan iyi akşamlar yarın inşallah tekrar Giresun'a dönüş var
İyi akşamlar, kazasız belasız
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
yusuf2643 Homelanderr hoşgeldiniz
GFS
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Buraya alalım abim
Arkadaşlar Tekirdağ'da durumlar neler varmı kar yağışı hava 3 derece şuan
-
Hocammm. Çok duygulandım unutulmamak akıllarda güzel kalmak beni mutlu etti. Üniversite ile uğraşıyorum tıp bölümü okumak zor. Çok teşekkür ediyorum sizleri çok seviyorum
Hoşgeldin abim.Bizlerde sizleri seviyoruz..
Masaallah doktor olacağız desene sen şuna 👏
Başarılar