selamın aleyküm hayırlı sabahlar hayırlı cumalar
Aleyküm selam hayırlı sabahlar hayırlı Cumâ'lar olsun kardeşim.
Selamun aleyküm hayırlı sabahlar hayırlı Cumâ'lar
Aleykümselam hayırlı sabahlar, hayırlı Cumalar
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturselamın aleyküm hayırlı sabahlar hayırlı cumalar
Aleyküm selam hayırlı sabahlar hayırlı Cumâ'lar olsun kardeşim.
Selamun aleyküm hayırlı sabahlar hayırlı Cumâ'lar
Aleykümselam hayırlı sabahlar, hayırlı Cumalar
Technopat canlı yayinindayim inanılmaz cahillik akıyor roketin ikisine yapmacik diyen var uzayda o hıza nasıl dayanabiliyorlar diyen var,bu adamın görevi ne işe yariyor şimdi diyen var sorgulamadan önce araştırmak yok her zaman direkt eleştiri.
Bizde GFS deyiz 
SnowPiercer hoşgeldiniz
Kısacası 20 gün kış şartları başlıyor enseyi şimdiden karartmayın modellere 6 saatte bir bakıp üzülmeyin sevinmeyin yalnız şunu bilin kış şimdi hissedilecek..
Saygılar
Bekliyoruz ustam 👏 eline sağlık
Gfs Bursa için yoğun kar veriyor kar sınırı nedir ne düşünüyorsunuz bu konuda
Buraya alalım
inşallahh yatıp kalkıp dua etmeye başlayacağım artık 😀
Başladık çoktan ![]()
Hayırlı akşamlar ❤️
Hayırlı akşamlar herkese
Bu nasıl bir hastalıktır kafayi kaldiramiyom
Geçmiş olsun kardeşim, bende 2 gündür öyleyim. Ağır halsizlik var.
Bugün ben de yakalandım salgına baş ve boğaz ağrısı baya yıpratıcı seviyede, geçmiş olsun hepimize ❤️
Geçmiş olsun abiler,dikkat edin kendinize.
Hayırlı geceler herkese
2022 yılında keşfedilen organizma, daha önce gördüğümüz hiçbir şeye benzemiyor.
Webtekno'nun aktardığı bilgilere göre Posidonia Australis adındaki su altı çayırının tamamı, tek bir organizma gibi davranıyor çünkü içindeki tüm bitkiler aynı genetik yapıyı paylaşıyor. Hepsi, tek bir ortak ebeveynden doğan klonlar da denebilir.
DÜNYANIN EN BÜYÜK ORGANİZMASI, SU ALTI ÇAYIRI!
Yaklaşık 4 bin 500 yaşında olduğu tahmin edilen organizma, “rizom” olarak bilinen yer altı klonal filizleri yoluyla binlerce yıldır çoğalmaya devam ediyor. Daha da ilginci, Poseidon otu ile gizemli ve bilinmeyen bir türün melezi olması.
Birbirlerine bağlı olma durumları, bağlantılar aracılığıyla besin alışverişinde bulunmalarına ve tek bir organizma olarak yaşamalarına da imkan tanıyor.
DÜNYANIN EN YAŞLI CANLI ORGANİZMASI DA BİR BİTKİ
Başka bir içeriğimizin konusu olan dünyanın en yaşlı canlı organizmasında da benzer bir durum var. Köklerinden yepyeni organizmalar üreten Pando ağaçlarının hepsi, yer altından birbirine bağlı.
Üstelik en eskileri 130 civarı yaşlarda olan bu ağaçlardan neredeyse 50 bin tane var! Organizmanın yaşının ise 80 bin olduğu tahmin ediliyor fakat bu kesin bir veri değil. Bazı uzmanlar, 1 milyon bile olabileceğini öne sürüyor.
O zaman bir tartışma başlatayım gerçek Ronaldo kimdir ?
Edit: Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro
Anlasam cevap verirdim ama bilemedim ![]()
Furkan K. Sneijder10 Mehmet3454 doğum gününüz kutlu olsun nice güzel yaşlara inşaallah ABİLER 👏
Aleykümselam hayırlı günler herkese