Güncelleme de toplanıyoruz ![]()
Az işim var kafileye katılırım bende
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGüncelleme de toplanıyoruz ![]()
Az işim var kafileye katılırım bende
wriscuttern SameT. Doğum gününüz kutlu olsun nice güzel yaşlara inşaallah 👏
Az önce bir deprem hissettim de sanırım yine Gümüşhane’de olmuş
Geçmiş olsun halkımıza
Hayırlı akşamlar
Hayırlı akşamlar olsun
Hocayı boşuna gönderdi Fenerbahçe yönetimi yada artık omu gitmek istedi bilmiyoruz.
Lakin Obradovic gelmeyecekse Dimitris İtudis'i göndermenin bir manası yok.
İyi hocayı boşuna gönderdi yönetim.
Eline sağlık Sahutt
Uykusuzluğumu kafaya takmıyorum, uykusuzluk sebebiyle uzun vadede kalp hastalığı tansiyon diyabet gibi hastalıklara yakalanma ihtimalim canımı sıkıyor.
Şifa inşallah abim..Az dikkat et yeterlidir Allah'ın izniyle bir sıkıntı olmaz 🤲
Uyku benim enerjimi tam olarak etkilemiyor, fakat uzun vadede yol açabileceği sağlık sorunları beni derin endişeye sokuyor, uykusuzluktan çok iç sıkıntısı beni yoruyor.
İNŞAALLAH sıkıntı olmaz
Doktorumun teşhisiyle "insomnia" adlı uyuyamama hastalığına yakalandığımı öğrendim. rahat rahat uykuya dalamayacağımı genel olarak az uyuyacağımı söyledi sabahın 6 sında sürekli uyanmam normal mi dedim normal dedi. İlacı şuan için yazmadı bitkisel çözümlere bak dedi.
Geçmiş olsun abim...Bak bakalım ne gibi bitkiler kullanılıyor..
Tez şifa inşallah
18 ARALIK
UKMO
AKŞAM GÜNCELLEMESİ
Baba oldu seneye bugüne yeni doğum günü kutlaması var
Allah analı babalı büyümek nasip etsin inşallah..
Gözünüz aydın olsun
Maşallah maşallah , gözleri aydın olsun ailemizin, Allah analı babalı büyümek nasip etsin inşallah 🤲🤲
Bu konuya atılan görseller sizlere çok şey ifade ediyor ama bizlere sadece çizik ve renkli çizimler görünüyor ![]()
Bu konuyu boş bırakmayan arkadaşlar, sağolun varolun ama az çok ne der,ne demiş yazarsanız seviniriz..👏👏
Selamunaleykum hayırlı sabahlar
Geçmiş olsun
Aleykümselam hayırlı günler herkese.
Halkımıza geçmiş olsun