Eline emeğine sağlık Sahutt 👏
Whisper tarafından yazılan gönderiler
-
-
Geçmiş olsun
GFS başlamıştır buyrun
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Türk finalinde dünyanın en büyüğü Eczacıbaşı Dynavit!

Voleybol FIVB Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası finalinde VakıfBank'ı 3-2 mağlup eden Eczacıbaşı Dynavit, kupayı müzesine götürdü.
Çin'in Hangzhou kentinde düzenlenen organizasyonun finalinde Eczacıbaşı Dynavit ile VakıfBank karşı karşıya geldi.
Eczacıbaşı Dynavit, büyük bir heyecana sahne olan karşılaşmayı 3-2 kazanarak şampiyonluğa ulaştı.
Eczacıbaşı Dynavit, 3. şampiyonluğunu elde etti
Turuncu-beyazlı ekip, FIVB Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda 3. kez şampiyonluk sevinci yaşadı. -
Hayırlı Akşamlar
.Hayırlı akşamlar olsun abim
-
Doğum gününüz kutlu olsun nice güzel yaşlara
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hayırlı günler herkese.
Buyrun GFS ye
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Doğu Karadeniz'de Kuvvetli Yağmur, Yükseklerinde Yoğun Kar Yağışı Bekleniyor!
Beklenen Hadise
Sağanak Yağış
Beklendiği Yer
Yapılan son değerlendirmelere göre; bu gece saatlerinden sonra Giresun'un doğusu, Trabzon'un batı ve doğu ilçeleri ile Rize ve Artvin'de kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli (21-75 kg/m2) sağanak yağış bekleniyor. Yağışların 300-400 m üzeri yüksek kesimlerde yoğun (20 cm üzeri) karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Kuvvetli yağışlarla birlikte ulaşımda aksamalar, su baskını, heyelan, yüksek kesimlerde buzlanma ve don gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
Başlama-Bitiş Zamanı
17.12.2023 00.00-17.12.2023 23.59
@######
-
Denizlerimizde(Doğu Akdeniz) Fırtına Bekleniyor!
Beklenen Hadise
Fırtına
Beklendiği Yer
Doğu Akdeniz'de rüzgarın yarın (Pazar) akşam saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeydoğu yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. Fırtınanın, Pazartesi günü ilk saatlerde etkisini kaybetmesi beklenmektedir.
Başlama-Bitiş Zamanı
17.12.2023 18.00-18.12.2023 03.00
-
Diğer modeller de hasta maalesef.
-
16 ARALIK
İCON
AKŞAM GÜNCELLEMESİ
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Eline sağlık,denk düşsün inşaallah 👏
-
Aleykümselam, Selamınaleyküm
Aleykümselam hayırlı akşamlar herkese
-
Eczacıbaşı, Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda finalde
Eczacıbaşı Dynavit Kadın Voleybol Takımı, FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası yarı final maçında Brezilya temsilcisi Dentil Praia'yı yenerek finale çıktı.
-
Selamunaleykum hayırlı sabahlar
Aleykümselam hayırlı günler olsun
-
Anıtkaya ağırlıklı video,ilk yıl ve bir videomuz.
Yıllar ne çabuk geçiyor..
Şarkı da o anlamda zaten, yılların nasıl geçip gittiğini dile getiriyor
Orson Welles ve
I Know What It Is To Be Young
Ben genç olmanın ne olduğunu biliyorum
Fakat sen yaşlılığın ne olduğunu bilmezsin
Bir gün , sende aynı şeyleri söylüyor olacaksın
Zaman geçip gidiyor ve bu hikaye anlatılıyor
Birçok soru sordum
Tanışdığım akıllı adamlara
Cevapları henüz kimse bulamamış
Hatırlanacak günler olacak
Gözyaşı ve kahkahalarla dolu
Yazdan sonra kış gelecek
Böylece yıllar geçecek
Öyleyse arkadaşım , gel beraber müzik yapalım
Sen bana yenisini söylerken ben eskisini çalacağım
Zamanla, senin gençlik günlerin geçerken
Zamanlarını seninle paylaşan birileri olacak
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.