emrullah12344 doğum günün kutlu olsun nice güzel yaşlara
Whisper tarafından yazılan gönderiler
-
-
Masaallah masaallah
Türkü aşktır.Dinle ve Hisset, Instagram: "Kar, kimine sefa kimine cefa.. 🎥 @bilalozer30 ------------------------------------------------------ Daha fazlası için sayfamızı takip edebilirsiniz @drmuzikk…16K likes, 129 comments - drmuzikk, November 28, 2023: "Kar, kimine sefa kimine cefa.. 🎥 @bilalozer30 -----------------------------------------------..."www.instagram.com -
Hayırlı Geceler
.Hayırlı geceler abim..
-
Ukmo Akşam Güncellemesi Bitti. Takip Eden Herkese Teşekkürler.
Eline sağlık abim
-
Hayırlı akşamlar
Hayırlı akşamlar olsun
-
Bu gece uykum nasıl olacak bakalım en merak ettigim soru bogazım kuru uyanıyordum ve baş ağrım oluyordu
Ağızdan nefes alıp vermen ona neden oluyor haliyle..
İnşaallah kısa zamanda geçer gider
-
Hayırlı olsun, başarılar ustam 👏
-
Gfs Hava Modeli 850 hpa 312h.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yeni yıla kar ile girilebilir Havist ustam..
-
Geçmiş olsun tekrardan Semih Ö.
Daha iyi olur ileride.. Tez şifa inşallah, havalara da az dikkat et
-
Bloğun hayırlı olsun
Hayırlı olsun inşallah, başarılar.
-
Selamunaleykum
Aleykümselam, hayırlı günler,hayırlı Cumalar herkese
-
Hayırlı geceler herkese..Bu görselleri görmek umuduyla
Harici İçerik fb.watchDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Polis01 doğum günün kutlu olsun, nice güzel yaşlara 👏
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Geçmiş olsun Sahutt,Allah afetinden korusun inşallah..
mehmet civan bilgisayar tırı viri işlerini yazmışsın Hasan'a,yazdıklarını okudum dikkatlice,hatta bazı yerlerini iki defa okudum..
Kemal Sunal rahmetlinin de dediği gibi evet bende anlamadım maalesef.
-
Burdayız burda Ocak'ta geliyorum hataya bi ziyaret edeyim evimi yurdumu 😥
Bak bakalım,memleket özlemi başkadır abim..