Whisper tarafından yazılan gönderiler

Valla ben çok gurur duyamıyorum abi.Hem oyuncak atıp hemde böylesine kenetlenilmesi gereken bir zamanda olayı siyasete bulaştıranlar sağ gösterip sol vuruyorlar.Son oynanan beşiktaş ve fener maçındada bu oldu ne yazık.Böyle bir ortamda bile siyaset yapılıyorsa o oyuncakları hiç atmasınlarda bari ne yapmak istediklerini tam annaylım.Eğer sen oyuncak atıp arkasındanda siyaset yapıyorsan demekki senin başka bi amacın var attığın oyuncakta samimi değilsin.

Onu yapanlar zaten taraftar değildir bence.

Yeri orası değil, ayıklama ederler onları.

Ben öyle bakmıyorum bu olaya abim.

Zamanına bakarım ben..Neden bu iki maçta olmuş..

Boş işler güçler,kafaya takmaya bile değmez.

Aynı Aziz Yıldırım örneğinde olduğu gibi.

Harici İçerik youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Ziya Şengül hayatını kaybetmiş..Allah rahmet eylesin.

Yardım amacıyla Göztepe Başakşehir maçı

Alanyaspor Galatasaray maçı

Dün Fenerbahçe Konyaspor maçında sahaya atılan atkılar,

Bugün Beşiktaş Antalyaspor maçında sahaya atılan oyuncaklar

Gurur duyuyorum insanımızla..

Hayırlı geceler..Daha önce attık buraya..Tazeleme EDELİM

TARİH ŞUURU

Nasıl bir nesilden ve nerelere geldiğimiz gerçekten çok önemli.

Geçmişimize sahip çıkmak,geleceğimize ışık tutmak vazifemiz.Tabiki bilerek

anlayarak.Nesillerin gerçek vatandaş olabilmeleri için tarih şuurları tam olarak yetiştirilmeleri gerekmektedir...

""İnsan denen şahsiyet,köklerini maziye salmış bir ağaç gibidir.

Kökleri yüzyılların derinliğine gömülürse şahsiyet büyüktür,Bin yılları aşarsa

şahsiyet HARİKADIR""

""Geçmişin bilgisi şuurumuzu oluşturmaktadır.Bir Anadolu çocuğu uzviyetiyle

otuz veya kırk yaşında olsa bile kafasiyle dokuzyüz yaşındadır.Biyolojik bakımdan otuz,kırk,doksan yaşlarında olabilir.Fakat ruhi bakımdan o,bin yaşındadır.Yani milletin yaşı kadar""

""Mazinin bittiği yerde millet biter,insan biter,izan biter nihayet bulur.Mazisi

olmayan ümitsizdir,kuvvetsizdir,sevgisizdir.Millet tarihinden ibarettir.Onu

tarihinden sıyırırsanız,insan sürüsü kalır""

""Soysuzlaşma denilen şey,bir şahsiyet hastalığıdır.Geçmişinden uzaklaşan-

larda meydana gelen bir hastalıktır.Toprak "anamız"konumunda ise tarihimizde "babamız"konumundadır.Nesilleri ecdadından uzaklaştırmak isteyenler,onları soysuzlaşmaya itmektedirler ve bu yüzden hain durumun-

dadırlar.Ecdadındaki mefahiri çiğneten bir nesil ise,eli kanlı bir cani durumundadır.Ruhlarımızın yetiştiricileri ecdadımızın mefahirleridir

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Marmara'nın Batısı ve Kıyı Ege'de Kuvvetli Rüzgar ve Fırtına Bekleniyor!

Beklenen Hadise

Kuvvetli Rüzgar

Beklendiği Yer

Yapılan son değerlendirmelere göre; bugün öğleden sonra Marmara'nın batısında (Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Çanakkale, Balıkesir'in kuzey ve batısı), yarın sabah saatlerinden sonra Kıyı Ege'de (İzmir, Aydın ve Muğla illerinin batı kesimleri) güney yönlerden kuvvetli rüzgar ve fırtına (50-80 km/saat, yer yer 90 km/saat) beklendiğinden ulaşımda aksamalar, çatı uçması, soba ve doğal gaz kaynaklı zehirlenmeler gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Başlama-Bitiş Zamanı

25.02.2023 15.00-27.02.2023 20.00

Efsane kasa buna derler..

O senelerde bu kapı,bu dizayn👍

1956 Mercedes Benz Gullwing 300sl

Fiyatı al beni der..

995.000 Euro

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Karabük'ün kar rekoru kırdığı sistem gerçekten sadece B.Karadeniz iç kesimi özel bir sistemdi Memleket gibisi yok

2013 den kareler he Semih?

Güzel görüntüler,tez vakitte yeniler inşaallah

Doğu Karadeniz’in Yükseklerinde Yoğun Kar Yağışları Bekleniyor!

Beklenen Hadise

Kar Yağışı

Beklendiği Yer

Bu gece saatlerinden itibaren Doğu Karadeniz’in 800-900 m üzeri yüksek kesimlerinde (Trabzon’un doğusunun yüksekleri ile Rize ve Artvin’in yüksek kesimlerinde) yer yer yoğun kar yağışları bekleniyor. Yarın (Perşembe) akşam saatlerinden sonra havanın daha da soğumasıyla kar yağışlarının 500-600 m üzeri bölgelerde de etkili olması bekleniyor. Cuma günü ilk saatlerde etkisini kaybetmesi beklenen yoğun kar yağışlarıyla birlikte ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don, çığ tehlikesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Başlama-Bitiş Zamanı

22.02.2023 23.00-24.02.2023 04.00