Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi yasarbahadirr in memleketi.
Bu saatte cok güzel bir haber,uzun uğraşlar sonunda,
121.saatte menekşe ablamız enkazdan sağ çıkarıldı 🤲🤲
Tüm görevliler, ekipler Allah razı olsun hepinizden.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKahramanmaraş Onikişubat ilçesi yasarbahadirr in memleketi.
Bu saatte cok güzel bir haber,uzun uğraşlar sonunda,
121.saatte menekşe ablamız enkazdan sağ çıkarıldı 🤲🤲
Tüm görevliler, ekipler Allah razı olsun hepinizden.
Hayırlı haberler geldi gelecek ALLAH'IN izniyle.
Hala ses var, umut var 🤲
Foruma bi gireyim dedim maşallah deprem hariç her şey konuşulmus, vücut geliştirme de dahil. Eskiden ortam böyle değildi; gündemden bu kadar kopuk değildi Mustafa Dayı. En azından bugünlerde bölgenin havası hakkinda da yorum yazilsin. Ay ortası Kırım üzerinden sistem geliyor, kuru soğuk etkili olacak bölgede. İnsanlar çadırlarda ne yapacak? Mgm' den önce biz uyaralim insanları. Hava forumlarına düşecek birinci gorev budur. Yanlış anlama dayim bu forumda senin yerin başka sadece ufak bir eleştiri yazdım. Hayirli geceler.
Hayırlı geceler.
Sağol,bende yaşlı ve hava işinden anlamayan biriyim,pek özelliğim olduğu söylenemez abim.
Biraz sende foruma bak,iyi göz at,bahsettiğin başlığa takılmışsın sanırım.
Senden de deprem konusunda güzel niyetlere, isyanlara,haberlere bakmanı yazmanı beklerim, olmadı orası bölgeye yazıver.
Kötü bir şey yazılmadı,yazılmaz da.
Gerekli hassasiyeti gösteriyoruz, acınız acımızdır diyoruz.
Deprem konusu en çok gündemimiz,en çok yorumda sanırım o konuda forumda.
Model ve veri analiz konusunda bilgiler de veriliyor.
Afet bölgelerimiz hep göz önünde yorumlarda, inşaallah soğuk gelmez, inşaallah sadece Batı etkilenir,sistem gelmesin gibi hemen hemen her mesaj sahibi bunu, bunları veya bunlara benzer yorumlar yazıyor.
Bölge konusunda haklısın, günlük bilgilendirme yazılabilir..
Tahminci, sorumlu, yetkili arkadaşlar bilgilendirme yaparlar inşaallah.
Harun el atmıştı bölgeye ama kar geliyor,var derken afet bastı geçti herşeyi unutturdu.
Çoğumuz eli bağlı oturuyoruz diye sinir oluyoruz, yardım edemiyoruz diye içimiz içimizi yerken, nasıl yardım ederiz derken,bir nebze ihtiyaç karşılamaya çalışırken, maddi yardım,giyim,kuşam, yiyecek içecek desteğiyle bu zor günlerinde bir küçük katkımız olsun derken,
Bu ise gönüllü katılanlar varken,evini eşini çocuğunu evinde bırakıp Kendi imkanlarıyla yollara düşenler varken,onlar o durumdayken uyumayı bile suç sayanlar varken...
Sen,siz, sizler..
Gelen yardımları çiftliğinde istif eden,saklayan şerefsiz,
yardım araçlarının önünü kesen yağma eden kansızlar,
gelen yardımları yağmalayan malum pislikler, imansızlar...
Hayatta kalmanız,bu oksijeni solumanız zarardır.
Allah tez günde hakettiğiz şekilde oksijeninizi KESER İNŞAALLAH.
ALLAH'IM BÜYÜKTÜR,
119.saat
kahraman Maraş ta Kamil Can adlı gencimiz kurtarıldı, 🤲 sırada bebek var Hatay da..
Ekipler adım adım bebeğe yaklaşıyorlar.
Allah'ın izniyle olmaz diye bir şey yok..
inşallah
Korku oyunu videosu çektim mobil bir oyun abone olup beğenirseniz sevinirim. 🙃
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Eline emeğine sağlık Yusuf.. İzleyenler tepkilerini yorumlarını video altına yazsınlar.
Yusuf arkadaşımıza destek olalım.
İnşallah abi düzene oturup iş bakmamiz lazım yoksa aclikta kapıda... Haber aldınız mı bizim burdaki arkadaslardan
okan331 iyi haber verdi ve yazdi
Sahutt iyi yazdı
jubayl iyi yazdı
Mehmet Ali yazmadi ama siteye girmisndeprem sabahı 06.15 de online olmuş.İnsaallah bir sıkıntısı yoktur.
yasarbahadirr ile Muhammed Ali Instagram yoluyla ulaştı iyi
FidelB siteye giriyor umarım oda İyidir
Ama onu ilk günden unuttuk kusura bakmasın gözden kaçırıyoruz nick ve il akılda kalmıyor
Durumlar böyle
İş aş tabiki bakılır Allah yardım etsin inşallah.
Nereye giderseniz bilmem ama nasıp neyse o olur.
Kimse kimsenin nasibini yiyemez.
En kısa zamanda hayatınız düzene girer inşaallah
Sahut İzmir demişti ama bugün haberlesemedik onunla
Sa abilerim hataydan çıktık aile olarak iyiyiz.
Aleyküm selam abim
Daha iyi olursunuz inşallah.. Rabb'im sizinle, sizlerle, halkımızla olsun..
Herkese hayırlı günler hayırlı cumalar.
Tekrardan başımız sağolsun. Son 1-2 günde tır yükleme falan yardım ettim. Buralara fazla yazamadım. Allah izin verirse bu akşamda abimle beraber Adıyaman’a gideceğiz. Arada bir bakar yazarım abiler.
Allah’a emanet cümleten.
Hayırlı günler, hayırlı Cumalar abim.
Kazasız belasız yolculuklar.Tum aileler ve yakınlarını kaybedenlerin, ülkemizin başı sağolsun ![]()
Zor günler,zor şartlar..Allah yardım etsin ülkemize insanımıza
Nicki nereden değiştirebiliyoruz Caravan's diye nick verdi otomatik
Sen yine almışsın bende oda yok ![]()
Guilded uygulama sunucumuz açıldı. Link https://www.guilded.gg/i/kKJQRq52?cid…f60&intent=chat Whisper Eren
Diskort gibi bir şey mi?
Ben giremedim veya beceremedim diyelim ![]()
Selamün Aleyküm hayırlı cumalar
Aleykümselam, hayırlı Cumalar Hasan
Aleykümselam hayırlı sabahlar herkese, Cumanız mübarek olsun
101 saat sonra hatta 102
İki mucize daha, Hatay ve Diyarbakır dan