Whisper tarafından yazılan gönderiler

okan331 geçmiş olsun, başınız sağolsun,Allah yardımcınız olsun abim. Yaşayan bilir derler,biz uzaktan ne desek olmaz ..

Merak ettik ve sagsalim yazdın.

Allah bir daha yaşatmasın,Allah enkaz altında kalanlara, dışarda olanlara, yaralılara herkese ama herkese yardım etsin.

En kısa zamanda ekipman,ekip yardımı,yiyecek, ısınacak her türlü ihtiyaç ulaşsın

Tekrar sana ve tüm halkımıza geçmiş olsun

Hemen babamın odasına geçtim baba uyan Bi yerler yıkıldı çok büyük deprem oldu dedim nasıl dedi bir anda oda baba merkezden uzaga şok dalgaları 2 dk ya yakın deyince babamda eyvah 8 dedi yataktan fırladı geçtik TV nin başına elden ne gelir babam artık yaşlı validemde rahatsız eğer 2-3 sene evvel olaydı yine giderdik ama şuan kipirdayamiyoruz içim içimi yiyor çok zor bir durum

Elden gelen neyse yapalım.

Bir yazı da olur,maddi bir yardım da olur ,giyim kuşam,yiyecek her şey olur

Allah bir daha yaşatmasın böyle bir afet

Bir oyun oynuyorum online gece 4.17 de arkadaşım oyundan abi 2 dk dır sallanıyoruz hala durmadı dedi. Nasıl yani sen nasıl yazıyorsun dedim yavaş sallanıyoruz deyince başımdan aşağı kaynar sular döküldü. O an çok büyük bir deprem olduğunu merkez üssünde uzak olduğunu anladım çünkü bu kadar uzun bir sallanti çok büyük bir depremin alametidir ancak. sanırım buraya yazdım ilk dışarıya az önce Bi bakayım dedim kar yağdığını unutmuşum o andan itibaren. Can kayıplarımız şuan yüzde ne kadardır bilmiyorum ama küçük bir kısmı arkadaşlar

Yüksek olma olasılığı fazla Mehmet.

Allah yardım etsin..

Bir video seyrettim evet iki dakikadan fazla sürdü, bitmiyor ..

O kadar zaman ve 7.7 ile sallanmak büyük felaket

Deprem yaz günü ve gündüz vakti olsaydı ölü sayısı tahminim 7/1 i olurdu, lakin deprem sabaha karşı herkes uykudayken ve daha kötüsü bu kışın en soğuk sistemine denk geldi, göçük altında kalanların hepsi malesef bu gece donarak ölecek.

O olmayacaktır Allah'ın izniyle.

Net konuşmak olmaz.. Dağına göre kar veren Allah tan ümit kesilmez, kesmeyelim

EmreKaya  Whisper Afad açıkladı yıkılan bina sayısı 5600 imiş :O çok kötü, benim verdiğim rakamda yanılmayalım durumuna şimdiden geldik, ben 2800 binadan hesap etmiştim.

yüksek can kaybı olacak maalesef, Allah yardım etsin ülkemize, insanımıza

Yüksek bir tane olan deprem değil ki,üst üste 3 tane 7.7-7.6-74 ve 6.6 ile 6.4 artçı ile adeta kıyameti yaşattı bu sarsıntılar.

Ölenlere Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı dilerim. yaralılara acil şifalar diliyorum.

Lütfen arkadaşlar ne kadar kullanmadıgınız kıyafet eşya varsa onları ulaştırın depremzedelere çok zor durumdalar şuan yoldayım bende gidiyorum buralardan birşeyler ulaştırıcam kusura bakmayın soramadım yardım etmek istermisiniz diye çok yoğundum geceden beri

akrabalarıma ulaşmaya çalışıyordum.

Allah razı olsun, Allah yardım etsin inşallah abim..

Hayırlı haberlerini Bekliyoruz

100 TL battaniye 250 TL satan karaktersizler fırsatçılar olduğu soyleniyor ya ben inanmak istemiyom bukadar vicdansız olamaz bizim milletimiz

Vardır vardır..

Talan , yağma videoları var .

Zor zamanlarda fırsat düşkünü şerefsizler çok maalesef.