Whisper tarafından yazılan gönderiler
-
-
Gem güncellemesini kim paylaşabilir?
Ben gif atarım şimdi..Bir dakika müsade
-
-
Eskişehir devam ediyor kar yağışı hafif arabalar tutmaya basladi
HAYDİ BAKALIM HAYIRLISI
-
Eskişehir kar başladı
İç Anadolu'ya atta takip eden bölgeden arkadaşlar vardır Serkan
-
Whisper icon paylaşabilir misin abi müsaitsen
Attım bile
-
-
Afyon merkezde kar biraz daha kendini gösterdi.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Resital
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
-
-
Doğu Akdeniz’de Beklenen Kuvvetli Yağışlara Dikkat!
Beklenen Hadise
Sağanak Yağış
Beklendiği Yer
Bu akşam (30.01.2023 Pazartesi) saatlerinden sonra Doğu Akdeniz’de beklenen yağışların; Adana, Osmaniye, Hatay çevreleri ile Mersin'in doğusu, Kahramanmaraş'ın güney kesimlerinde yerel kuvvetli (21-50 kg/m2) sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağış şeklinde olması bekleniyor. Yağışların 1100-1200 m üzeri yüksek kesimlerde ise kuvvetli ve yoğun kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Kuvvetli yağışlarla birlikte sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yerel kuvvetli rüzgar, yüksek kesimlerde buzlanma ve don olayı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
Başlama-Bitiş Zamanı
30.01.2023 21.00-31.01.2023 18.00
-
Novosibirsk hocam burada da bulunsun..
2004'te Şubat 22'de başlamıştı yanlış hatırlamıyorsam. Efes Pilsen'in Euroleague maçını izlemeye Abdi İpekçi Spor salonu na gitmiştim. Maç bitince dışarı cikinca kıyameti görmüştüm. Evim salona yakındı da haşır huşur kara gömülerek ve saatte 120 km tipi eşliğinde eve yürümüştüm. Karşı taraftan gelenler mahsur kalmıştı
1980'de Avcılar'a taşındık. Herkes 1987 kışından bahsediyor. Ama 80'lerde abartmıyorum omuza kadar kara gömüldüğüm çok kış olurdu. Her kış okul tatillerine alışmıştık. Avcılar'da bele kadar kar varken, Zeytinburnu'na gelirdik, kar çatılarda kalmış olurdu. O zaman bu iki apartman arası 100-150 metre boşluk vardı. Kızaklarla kayardık. Zaten Avcılar İstanbul sınırı gibiydi, ötede yerleşimler sınırlıydı. Ne olduysa 90'lardan itibaren başladı yavaş yavaş. Ve 2000'lerden sonra da kurumaya başladık.
-
Ecm sabah güncellemesi gerçekten oldukça iyi geldi. Tatmin olacağız gibi.
Tüm yurdu ve Ankara'yı güzel günler bekliyor, önümüzdeki günlerde sizi de ihya eder.