Kırışık
Whisper tarafından yazılan gönderiler
-
-
Whisper hayırlı olsun abi insallah daha iyileri de yolda

Sağolasın Semih..Tekrar başladı yağış ve arttı,kara dönerse yine süper olacak..
-
Şubat tahminine ay sonu tekrardan bakarım
Eline sağlık abim,
-
Hayırlı olsun hocam. ❄️🌨️
Hayırlı olsun Abim darısı başımıza inşallah
Hayırlı olsun dayıcım
Hayırlı Olsun Abim 😊
Şu mesajı çok seviyorum. Kazasız belasız dayım. Tadını çıkar :snowboard:
Hayırlı olsun dayım maşallah
Whisper gözün aydın dayım

Sağolun,hala etkili yağış yok,ne kadar olursa bakalım, arkasına var nasıl olsa

-
şimdilik kısa zamanda böyle hal aldı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Sobada denk

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
-
Kar başladı Afyon Anitkaya da
-
Buyrun
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
2012 kışı gerçekten efsaneydi sonrada öyle kar kırıkkale'de pek göremedik
Fazlasını görün inşaallah abim
-
29 yaşındaki Afyonkarahisarlı fotoğrafçı Çağrı Selek'in çektiği Karahisar Kalesi'nin fotoğrafları görenleri adeta büyülüyor.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Vay hemşerim benim,sis pus, süper görünüyor
Eline sağlık Yasin
-
maşallah toplanmış ahali :alkıs: :alkıs:
İstediğiniz havalar olsun inşaallah abiler
-
Yetkili arkadaşlar kış ufaktan geliyor heyecan artıyor sizden ricam forumda bölgemiz adına aktif olan illere yağış bazında detaylar verilirse güzel olur diye düşünüyorum
Mesela İç Anadolu kar geliyor deniliyor aha diyorum kar alacağız sonra bi bakıyorum kayseri sivas kırşehir falan ee hani biz iç anadoluyduk falan oluyorum :DTamamdır abim mümkün olduğunca bakalım..
-
27 OCAK
GEM
SABAH GÜNCELLEMESİ
İCON
ÖĞLE GÜNCELLEMESİ
3h-120h arası
UKMO
SABAH GÜNCELLEMESİ
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hayırlı günler hayırlı Cumalar herkese..
Hava dünden beri acı soğuk Anıtkaya da,kar beklerim eli kulağında İNŞAALLAH
-
İç Anadolu'nun Doğusu ile Doğu Anadolu'da Beklenen Kuvvetli Kar Yağışlarına Dikkat!
Beklenen Hadise
Kar Yağışı
Beklendiği Yer
İç Anadolu'nun doğusu ile Doğu Anadolu'da beklenen kar yağışlarının, 28.01.2023 Cumartesi günü sabah saatlerinden itibaren Sivas, Kayseri, Nevşehir, Malatya, Elazığ, Erzincan, Muş, Hakkari ve Van çevrelerinde kuvvetli (10-20 cm.), Tunceli, Bingöl ve Bitlis çevreleri ile Şırnak'ın doğusu, Hakkari ve Van'ın yüksek kesimlerinde yer yer yoğun kar (20 cm ve üzeri) şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Kuvvetli kar yağışlarının 29.01.2023 Pazar sabah saatlerine kadar etkili olması bekleniyor. Ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don olayı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
Başlama-Bitiş Zamanı
28.01.2023 06.00-29.01.2023 09.00