Eski telden seçmeye devam edelim bakalım..Ekran kırık , gözler bozuk:)
6 Ocak 2020 anitkaya
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturEski telden seçmeye devam edelim bakalım..Ekran kırık , gözler bozuk:)
6 Ocak 2020 anitkaya
3 Kasım 2019 İshak paşa sarayı ziyaretine giderken
Tendurek geçidi
Rakım 2664
Anitkaya 4 Aralık2019
Az destek edelim
16 Aralık 2016 Adilcevaz
Başka kimsede yok mu arşiv ya, Semih Ö. sırtlıyor konuyu. Ben eski bilgisayarla beraber kaybettim
Var atıyoruz,hep attık ..
Yine de atarız Cat pat..
Hayırlı geceler olsun
@dark and cold
Doğu Anadolu bölgesi, Güney Doğu Anadolu bölgesi,Ege bölgesi için sorumlu olmak isteyen,anlayan arkadaşlar varsa bize ulaşsınlar.
Transformers 7 filminde megatron optimus tan çok daha büyük olacak ve biraz daha animasyona benzer bir film olacak umarım saçmalamazlar.
Lakin optimusun sesi hayatını kaybetti..
Onlarca dilde seslendirmesi yapıldı ve hepsinde sese dublaj yapılmış sadece Türkçe sese dokunulmamiş zamanında. Kalınlık,ses tonu cuk oturur diye..
Bu fırtına bana geçen ocak sistemi öncesi fırtınayi hatırlatiyor keşke lodos sonrası bir sürpriz olsa 😅 gördüğüm kadarıyla İstanbul'da mantar bolluğu var büyüklerimiz mantar olsan sene kış bol yağışlı karlı geçer derler geçen sene Kastamonu acayip kar aldı mantarda boldu bakalım bu sene nasıl olacak 😅
HAYDİ BAKALIM HAYIRLISI hylmz37 inşaallah beklenilen olur.
Al buraya attığın eski görselleri abim..
Trakya ve Kıyı Ege'de Beklenen Kuvvetli Rüzgar ve Fırtınaya Dikkat!
Beklenen Hadise
Fırtına
Beklendiği Yer
Rüzgarın, Trakya (Edirne, Tekirdağ, Kırklareli) ve Kıyı Ege (Çanakkale, İzmir, Manisa, Aydın, Muğla) ile Balıkesir ve Bursa çevrelerinde 19.01.2023 Perşembe ve Cuma günleri güney yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat), yer yer fırtına (60-80 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor. Ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, soba ve doğal gaz kaynaklı baca zehirlenmeleri ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
Başlama-Bitiş Zamanı
19.01.2023 09.00-20.01.2023 18.00
İşine bak Salih
@Salihh
İyi öğlenler
Sana da Yusuf,Masaallah masaallah