Whisper tarafından yazılan gönderiler

Hocam size zahmet eski kışlar kar fotoğrafları ve videoları konusu var mıdır kontrol edebilir misiniz ben bulamadım. Yoksa benim adıma açabilirmisiniz. Birde yurt dışı kar fotoğrafları ve videolarını konusu var mıdır Whisper

Yurt dışı yok ama efsane kışlar,kar ve videolar için konu var @Havist

The content cannot be displayed because it is no longer available.

Resimler Ve Videolar - HavalarinSesi Meteoroloji Forumu

Misafir arkadaşlar, aramıza katılırsanız mutlu oluruz,iki dakikanızı alır üyelik.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Teşekkür ederim hocam. Konuyu bana bağlayabilir misiniz? Mümkün müdür?

Biz teşekkür ederiz paylaşımlar için..

Top sende istediginiz zaman atın ne batarsa gözünüze.

Sizin adınızı yazamayiz,ilk konuyu açan ismi kalır ..

Pek sıkıntı yok bence, paylaşımlar az diye arşiv edilmişti.

Konu aktif olduğu sürece kalır zaten.

Dediğim gibi,konu açık

Hayırlı akşamlar herkese.

Lütfen paylaşımlarda, sorularda, yorumlarda birbirimize takılmayalım.

Mesaj silmiyoruz mümkün olduğunca..Silmek hoş olmuyor.

Beğenirseniz beğeni atın, hoşunuza gitmezse pas geçin.

Altına birşey yazmak zorunda değilsiniz.

Uzun vadeye bakmadan önce yarın özellikle Hatay civarında kuvvetli yağış var. MGM de uyarı vermişti zaten. Yaklaşık 50 60 mm lik bir yağış beklentisi var. 3 4 gündür aldığımız yağışın üstüne bir de bu yağış dengeliyor gibi mevsim normallerini.. Dağ ve 800+rakımda sağlam örtü olacaktır yarın akşama kadar...

Darısı tüm yurt geneline diyelim.

Ama yağmur ama kar yağışı lazım.. Durumlar sıkıntılı maalesef.

Eline sağlık abim,kolay gelsin.. Kazası belasız yağışlar İNŞAALLAH

"OFSAYTIMSI" birşey görmüştür hakem abi :S

Yok baya baya faul verdi.

Orda bir hareket veya müdahale asla yok,sadece öndeki oyuncu kendini uçurdu bir şey var gibi.

Ama VAR varmış bunu doğruladı..Var denen gavur icadı devreye girdi ve gol iptal.

Hakem madem beni çağırdılar "var burada bir faul"diye karar verdi adeta.

Maç sonu açıklama da gelmiş onuda sonradan gördüm.

"Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, MKE Ankaragücü'nü 3-1 mağlup ettikleri maçta rakip takımın verilmeyen golüyle ilgili, "İlk yediğimiz golde faul görmedim keşke gol verilseydi" dedi."

"İptal edilen golün verilmesi gerektiğini belirten Sancak, şunları kaydetti:

"Ne diyeyim keşke gol verilseydi. Bu taraftar ve bu oyuncularla yine galip gelirdik, Ankaragücü Başkanı Faruk abime geçmiş olsun. Allah yollarını açık etsin."

Sinan hocam son olarak bir de forum sahibi bana ulaştı havanın Rengi ve Havaların Sesi kardeş gibi platform dedi hocam. Hocam birde discord linki attı. Onlar bu forumu takip ediyorlarmış.

Buyursun gelsin, gelsinler o zaman ,madem kardeş Forum der