Hayırlı geceler herkese
Whisper tarafından yazılan gönderiler
-
-
Cezayı direk kendine kesecek la bu istifa eder gibi konuşuyor deminden beri
yazdık sanırım buralara,
Lig bitince "Bana müsade, şampiyon yaptım ben giderim" diyecekti.Sezon bitince kasketi alacak ve gidecekti, gitmedi.
Zaman aleyhine işliyor.
-
Kazasız belasız yağışlar İNŞAALLAH.
Eline emeğine sağlık Sahutt :alkıs: güzel islemissin süreci
-
balkonlar hoşgeldiniz
-
Muğla'da Beklenen Çok Kuvvetli Sağanak Yağışlara Dikkat!
Beklenen Hadise
Gökgürültülü Sağanak Yağış
Beklendiği Yer
Muğla'da beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların; 10.01.2022 Salı günü akşam saatlerinden itibaren il genelinde çok kuvvetli (40-75 kg/m2), iç ve doğu kesimlerinde zaman zaman şiddetli (51-100 kg/m2) olacağı tahmin ediliyor. Kuvvetli yağışların 11.01.2022 Çarşamba günü akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, kuvvetli rüzgar ve fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
Başlama-Bitiş Zamanı
10.01.2023 17.00-11.01.2023 21.00
-
Aleykümselam, hayırlı günler herkese.
-
İzmir'de Turuncu uyarı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Kıyı Ege'de Beklenen Kuvvetli Sağanak Yağışlara Dikkat!
Beklenen Hadise
Sağanak Yağış
Beklendiği Yer
10.01.2023 Salı günü Ege Bölgesi'nde beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların; öğle saatlerinden sonra Çanakkale, İzmir, Manisa ve Aydın çevreleri ile Balıkesir'in güneyinde kuvvetli (21-50 kg/m2), Çanakkale'nin güneyi, Balıkesir'in Edremit, Havran, Burhaniye, Gömeç ve Ayvalık ilçeleri ile İzmir'in doğusu ve Aydın'ın kıyı kesimlerinde çok kuvvetli (40-75 kg/m2) olacağı tahmin ediliyor. Ani sel, su baskını, ulaşımda aksamalar, kuvvetli rüzgar ve fırtına ile kıyı kesimlerde yıldırım hadisesine karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
Başlama-Bitiş Zamanı
09.01.2023 15.00-11.01.2023 06.00
-
-
cancep doğum günün kutlu olsun.Nice güzel yaşlara
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ülkemiz suya doysun, Rabbim bereketini bizlerden esirgemesin inşallah. 🖐️😊
Amin inşaallah..Eline sağlık Yasin71

-
Konu açıktır
-
-
Hayırlı geceleriniz olsun
Hayırlı geceler
-
Hayırlı geceler olsun cümlemize inşallah 🤲 görüşmek üzere
Hayırlı geceler abim