Hayırlı akşamlar herkese
HasanC hoşgeldiniz
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHayırlı akşamlar herkese
HasanC hoşgeldiniz
icon kaçta guncelleniyor
5.45 gibi başlıyor attığım günceli
Daha öncede sordun yazılan cevap buydu
Hoş buldum.😊
Erzurum nasıl bu sezon abim,kar, kış?
Antakya için bugün modeller %3 yağış ihtimali var demişti .1 saatir şakır şakır yağıyor Maşallah
Kazasız belasız yağışlar İNŞAALLAH
Fatih.brs25 hoşgeldiniz
Yılbaşında ve Yeni Yılın İlk Günlerinde Hava!
28.12.2022 15:00 - 02.01.2023 19:00
Yılbaşında ve 2023 yılı ilk günlerinde Ülkemizin yüksek basınç merkezinin etkisi altında kalacağı tahmin ediliyor. Yüksek basıncın etkisiyle yurt genelinde parçalı bulutlu ve yağışsız bir havanın etkili olması, yurdun iç kesimleri başta olmak üzere gece ve sabah saatlerinin sisli ve puslu geçmesi bekleniyor.
Hava sıcaklığının; yurt genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.
Rüzgârın yeni yılın ilk günlerinde yerel olmak üzere hafif, yer yer orta kuvvette esmesi bekleniyor.
Yılbaşında Bazı Merkezlerimizde
Beklenen Hava Durumu
Ankara: Parçalı ve az bulutlu, gece ve sabah saatlerinde sisli ve puslu, en düşük 0, en yüksek 8 derece.
İstanbul: Parçalı ve az bulutlu, gece ve sabah saatlerinde puslu ve yer yer sisli, en düşük 7, en yüksek 13 derece.
İzmir: Parçalı bulutlu, gece ve sabah saatlerinde puslu ve yer yer sisli, en düşük 10, en yüksek 18 derece.
Konya: Parçalı ve az bulutlu, gece ve sabah saatlerinde sisli ve puslu, en düşük 0, en yüksek 8 derece.
Antalya: Parçalı bulutlu, en düşük 10, en yüksek 19 derece.
Adana: Parçalı ve az bulutlu, en düşük 6, en yüksek 18 derece.
Diyarbakır: Parçalı ve az bulutlu, gece ve sabah saatlerinde sisli ve puslu, en düşük -1, en yüksek 11 derece.
Erzurum: Parçalı ve az bulutlu, gece ve sabah saatlerinde sisli ve puslu, en düşük -8, en yüksek 2 derece.
Trabzon: Parçalı, az bulutlu ve açık, en düşük 7, en yüksek 13 derece.
Selamün aleyküm arkadaşlar merhaba herkese aranıza yeni katıldım Hatay Antakya konumum .Yeni yılınız hayırlı olsun şimdiden kutlarım .
Hoşgeldin, Aleykümselam .
İnşallah yeni yıl,yeni umutlarla gelsin.
Tekrar hoşgeldin..
Yok yeni uyelik acmakla ugrasamam abi neden oyle diyorsun neden banlanmak istyeyeim
Ben neden 9 ay yoktum yeni üyelik açmak istemediğim icin
E BAKAM
Yok darlamiyom da bu mesaji anlamadim italyaya mi vercek diyor yoksa modeller yilbasindan sonra mi duzelcek demek istiyor
Sabah bir şey diyor , öğlen vallahi ben demedim diyor.
Akşam olabilir diyor
Gece var sistem sabaha bir daha bakın diyor.
Her güncelleme farklı bir şey söylüyor bazen,ama sende standart sorular devam ediyor nedense.
Üye kaydı açık,bu nick engellense de ben yine sitedeyim başka nickklerle diyorsun bence.
Sen yoksun sadece sitede,senin sorularına paralı bir görevli tutsak yetmez,cevap veremez.
Eline sağlık Sahutt :alkıs:
Gecem yıl Aralık'ta metre kar falan yagdida haberimiz yok herkes bir olumsuzluk içinde geçen yıl ocak ortasi gelmişti büyük sistem sabır bekliyecez
Aynen öyle, ağzına sağlık
gem 300 saat olsa yukarıdaki morlar girermiydi
Devamı olsa evet
kerim53 hoşgeldiniz
Hayırlı akşamlar herkese