The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hava buz 🥶 iyi akşamlar arkadaşlar 😊
İyi akşamlar
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hava buz 🥶 iyi akşamlar arkadaşlar 😊
İyi akşamlar
Teşekkürler ederim abi
Hoşgeldin ![]()
Olur abi size zahmet olmassa
Olmaz ,Şimdi bu yeni nick ile özel sohbete gel bakalım hemen abim
Hosbuldum abi diğer şifremi unuttum yeni uye oldum
Eski üyeliğini devam ederiz.
Sana şifre atayım onunla Serkannnn nickine giriş yap istersen
Özel mesaj ile iletirim
Serkann55 hoşgeldiniz
GFS başlamıştır.
Polis01 sendeyiz
Gfs Güncellemesi Bende Bu Akşam
Sendeyiz,buralardayiz :alkıs:
Afyon merkezden kar görünür yükseklerde.Az ama var belli oluyor.
Deprem Bölgesi Hava Tahmin Raporu
26.11.2022 12:00 - 01.12.2022 18:00
27.11.2022 Pazar : Kıyı Kesimlerde sabah ilk saatlerde hafif yağmur bekleniyor. Diğer yerlerin parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın kuzey
yönlerden hafif eseceği tahmin ediliyor.
28.11.2022 Pazartesi: Bölge genelinde yağış beklenmiyor. Havanın parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın kuzeydoğu yönlerden hafif esmesi bekleniyor.
29.11.2022 Salı : Bölge genelinde yağış beklenmiyor. Havanın parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın kıyı kesimlerde kuzeydoğu, iç kesimlerde güneydoğu
yönlerden orta kuvvette esmesi bekleniyor.
30.11.2022 Çarşamba : Bölge genelinde yağış beklenmiyor. Havanın parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın doğu yönlerden hafif esmesi bekleniyor.
01.12.2022 Çarşamba : Havanın parçalı çok bulutlu ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın güney yönlerden hafif esmesi bekleniyor.
Hava sıcaklıklarının periyot boyunca genellikle mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğünün bölge için yayınlaması muhtemel anlık uyarı ve tahmin raporlarının takip edilmesi önem arz etmektedir.
Günaydın 😊
İyi günler
Günaydın
ailesi. Nevşehir Merkez'e sezonun ilk karı an itibariyle yağmakta. Benim için sürpriz oldu.
Seyirlik bir kar ama bu kışın ilk karı için güzel bir yağış. Diğer illerimizde durumlar nasıl?
İyi günler abim,bana yakın çevremde kar yağışları var,bize de gelir inşaallah eli kulağında
Hayırlı sabahlar
Hayırlı olsun gözünüz aydın. Yağmurlu serin hatta soğuk bir gün Antakya'da..
Hayırlı günler Sahut
Hayırlı günler
Hayırlı günler baskan
Hayırlı günler herkese 🖐️
Hayırlı günler Yaso
Eren senden alıntı yapmadım, pahalı iş senin mesaj ![]()
Gözünüz aydın olsun Oguzhan hocam..
Bereketli olsun inşaallah
Fransa Danimarka 19.00
Arjantin Meksika 22.00
4 takımın maçları güzel olacaktır
Whisper dayı radar sahası ne kadar yüksek Anıtkaya'dan
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Düzeltelim geç olsa da Sahut
Ben benim Anitkaya ya yakın istasyonu diyordun sandım.
Attığın bu görsel Çakmaktepe ,2.200 rakım.
Aramızda bin metre var rakım farkı Sahutt
Buda oradan görsel,dün yağmış ekleme edeyim bir ekran
Hayırlı geceler herkese
Sana da abim
Hayırlı olsun hocam, inşaallah beklediğiniz, beklediğimiz gibi olur.
Eline sağlık