Whisper tarafından yazılan gönderiler

Harici İçerik fb.watch
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Hayırlı akşamlar herkese.

Belki yazdım ama yazalım, atalım.

Sonbahar renk sanatıdır,bunlar da benim bahçeden bir görüntü.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum burada yarışma felan varmı ? Puan durumu var açıklayan olursa sevinirim ☺️

Yarışma sezonlarda yapıyoruz,ama puan ama rütbe değişimleri veriliyor.

Eren in de dediği gibi puan lar genelde beğeni,aktiflik ve mesajlar ile de kazanılıyor.

Kuvvetli Lodosun 20.11.2022 Pazar Günü Batı Kesimlerde Etkili Olmaya Devam Edeceği Tahmin Ediliyor!

Beklenen Hadise

Kuvvetli Rüzgar

Beklendiği Yer

20.11.2022 Pazar günü Marmara ve Kuzey Ege'de rüzgarın güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat), Marmara'nın güneyi ile İzmir'in ve Manisa'nın kuzeyinde zaman zaman hamleli kısa süreli fırtına (60-80 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor. Soba ve doğalgaz kaynaklı baca gazı zehirlenmesi, ulaşımda aksamalar, ağaç ve direklerin devrilmesi ve çatı uçması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Başlama-Bitiş Zamanı

19.11.2022 22.00-20.11.2022 22.00

Sağolasın ama sanırsam beyin damarlarımda ağrı var bir yol yürüdüm beyin damarlarım bir süre tık tık attı attıkça keskin bir ağrı hissettim

Tekrardan geçmiş olsun :)

Harici İçerik twitter.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Müthiş😍

Şahane masaallah masaallah :)

Antalya'nın Doğusunda Kuvvetli Yağış Bekleniyor.

Beklenen Hadise

Gökgürültülü Sağanak Yağış

Beklendiği Yer

Yapılan son değerlendirmelere göre; bu gece saatlerinden itibaren Antalya'nın doğu kesimlerinde (Aksu, Serik, Manavgat) yerel olarak kuvvetli ve çok kuvvetli (21-75 kg/m2) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Yarın (19.11.2022 Cumartesi) öğleden sonra etkisini kaybetmesi beklenen kuvvetli yağışlarla birlikte sel, su baskını, yıldırım, heyelan, yağış anında kuvvetli rüzgar hortum gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Başlama-Bitiş Zamanı

19.11.2022 00.00-19.11.2022 16.00

Denizlerimizde (Batı Karadeniz ve Marmara) Fırtına Bekleniyor!

Beklenen Hadise

Fırtına

Beklendiği Yer

Batı Karadeniz ile Marmara denizinde rüzgarın, bugün akşam saatlerinden itibaren güney ve güneybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın, yarın (19.11.2022) öğle saatlerinde etkisini kaybedeceği beklenmektedir.

Başlama-Bitiş Zamanı

18.11.2022 18.00-19.11.2022 14.00

Kuzey Ege'de Fırtına Bekleniyor!

Beklenen Hadise

Fırtına

Beklendiği Yer

Kuzey Ege’de rüzgarın, bugün akşam saatlerinden sonra güney ve güneybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın, Pazartesi (21.11.2022) akşam saatlerinde etkisini kaybedeceği beklenmektedir.

Başlama-Bitiş Zamanı

18.11.2022 21.00-21.11.2022 18.00