ust kattaki komsunun kedisinin yavrusu mustafa abi kacip kacip bana geliyiordu bende aldim veled i
Süper,iyi etmişsin abim:)
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturust kattaki komsunun kedisinin yavrusu mustafa abi kacip kacip bana geliyiordu bende aldim veled i
Süper,iyi etmişsin abim:)
Bazen şarkının sahibinden de güzel söyleyenler vardır.Kodalıne büyük bir ihtimalle gıpta etmiştir. İşte bir örnek.
Genelde bu ağdan en çok baktığım videolar ses yarışmaları ve öne çıkanlardır.
Aleykümselam abim, hayırlı geceler olsun..
Masaallah oğlan da şirin mi şirin,çok güzel. :alkıs: ![]()
Hayırlı geceler herkese
Görsel yine yok bende, görünmüyor yada açılmıyor diyelim
Ordu, Giresun ve Trabzon ile Samsun'un Doğusunda Kuvvetli Yağış Bekleniyor!
Beklenen Hadise
Gökgürültülü Sağanak Yağış
Beklendiği Yer
Yapılan son değerlendirmelere göre; bugün öğle saatlerinden itibaren Ordu, Giresun ve Trabzon ile Samsun'un doğusunda yerel olarak kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli (21-75 kg/m2) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Perşembe günü sabah saatlerine kadar aralıklı ve yerel olarak kuvvetli olması beklenen yağışlarla birlikte sel, su baskını , yıldırım, heyelan, yağış anında kuvvetli rüzgar, yerel dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
Başlama-Bitiş Zamanı
04.10.2022 11.00-06.10.2022 05.00
Kışla ilgili tahmin ve güzel bir yazı makale yazıcak birileri yokmu.
Zamanı gelince yazarlar Çağrı..
Hayırlı akşamlar herkese.
Orta Karadeniz ile İç Anadolu'nun Kuzeydoğusunda Gök Gürültülü Sağanak Yağışlara Dikkat!
Yapılan son değerlendirmelere göre; Orta Karadeniz ile İç Anadolu'nun kuzeydoğusunda görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, bugün akşam saatlerinden itibaren Ordu ve Tokat çevreleri ile Sivas'ın kuzey ve batı, Yozgat'ın doğu, Giresun'un iç ve batı ilçelerinde yerel kuvvetli olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
03.10.2022 18.00-04.10.2022 09.00
Arka arkaya geldi 5 dakika arayla,atalım aynısını
Hayırlı geceler herkese
mustafa28 puanları sana yolladım abim.
Sende dahil doğru tahmin arkadaşlara ativer:)
Öcü oldum
Öcü lazım değil Yusuf:)
Denizlerimizde (Batı Akdeniz) Fırtına Bekleniyor!
Fırtına
Antalya Körfezi’nde rüzgarın; yarın (Pazartesi) günün ilk saatlerinden itibaren kuzeyli yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. Fırtınanın; öğle saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi beklenmektedir.
03.10.2022 00.00-03.10.2022 15.00
Hayırlı sabahlar herkese
Orta ve Doğu Karadeniz Kıyı Kesiminde Beklenen Yerel Kuvvetli Gök Gürültülü Sağanak Yağışlara Dikkat!
Beklenen Hadise
Beklendiği Yer
Orta ve Doğu Karadeniz'de beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların Samsun ve Ordu çevrelerinde 02.10.2022 Pazar akşam saatlerinden itibaren, Giresun, Trabzon ve Rize çevreleri ile Artvin'in kuzey kesimlerinde gece saatlerinden itibaren (03.10.2022 00.00 TSİ) yerel kuvvetli (21-50 kg/m2), Rize ve Artvin'in kıyı kesimlerinde zaman zaman çok kuvvetli (40-75 kg/m2) olması bekleniyor. Kuvvetli yağışların bölgenin batısında gece ve sabah saatlerinde, doğusunda öğle saatlerinde etkisini kaybetmesi bekleniyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, kısa süreli fırtına ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
Başlama-Bitiş Zamanı
02.10.2022 18.00-03.10.2022 12.00
Ankara Valiliği tarafından yapılan açıklamada, “Yapılan son değerlendirmelere göre 2 Ekim Pazar günü öğle saatlerinden itibaren Ankara çevrelerinde kuvvetli rüzgar ve fırtına beklendiğinden; ulaşımda aksamalar, çatı uçması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” ifadelerine yer verildi.
MGM uyarısı