Whisper tarafından yazılan gönderiler

Sizden ricam var, Bana acemi meteorolojik sorular hazırlayıp sınav yapar Mısınız? Kendimi test etmek istiyorum. Ama bayağı kolay olsun çünkü ne kadar kavradım onu öğrenmek istiyorum.

Sen iyisin iyi..

Soruya gerek yok bence..Var dersen de kim sorar kim hazırlar bilmem galik

Onu saçma sapan harcamalar yaparken hesap edeceklerdi.. Yıllardır değiştir hoca,hoca gelir sil baştan kadro..Hoca bunları yollayın der,yolla, tazminatları öde.

Hoca kovulur tazminat,oyuncuya tazminat..Yeni gelen hocaya para,kur baştan bir takım daha.

Bu kısır döngü hep devam ediyor Eser14 hocam.

Jesusmesus gelmiş hoşgelmis.Agam elde olan bunlar,yap birseyler olursa diyen yok.

Al,al,al.

Alalım, alalım hep kronikleşmiş işler.

Okan kurar kadro, Jesus kurar,İsmael kurar, Avcı kurar,o kurar,bu kurar.

Ama bu masada oynanmayan bir KUMAR

Doğu Anadolu’nun Kuzeydoğusundaki Yerel Kuvvetli Sağanak Yağışlara Dikkat!

Beklenen Hadise

Gökgürültülü Sağanak Yağış

Beklendiği Yer

Yapılan son değerlendirmelere göre; bugün (Salı) öğleden sonra Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusunda görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, gece saatlerine kadar Kars çevreleri ile Erzurum’un güney ve doğu, Ardahan’ın güney ilçelerinde, yarın (Çarşamba) sabah saatlerine kadar Ağrı’nın kuzey ve Iğdır’ın batı (Tuzluca) çevrelerinde yerel kuvvetli olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Başlama-Bitiş Zamanı

06.09.2022 14.00-07.09.2022 06.00

Anıtkaya 2012 ,çok güzel kar yağışı olmuştu.Yagis olacak diye izini denk getirmiştim.Ne kadar yağar,yağmaz derken böyle olmuştu.

Çatıda olan birikimden malum olduğu üzere güzel bir kar yağışı almıştık.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Son dakika :Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit Harekat Bölgesi'nde sert iniş yapmak zorunda kalan helikopterin kaza kırıma uğradığını, helikopterdeki 7 personelin kurtarıldığını, bir personeli arama çalışmalarının sürdüğünü bildirmişti. Kazada Ordu Fatsa nüfusuna kayıtlı Uzman Çavuş Ümit Kesti şehit oldu.

Göller Yöresi ve Konya'nın Batısında Beklenen Gök Gürültülü Sağanak Yağışlara Dikkat!

Beklenen Hadise

Gökgürültülü Sağanak Yağış

Beklendiği Yer

Denizli, Burdur ve Isparta çevreleri ile Afyonkarahisar'ın güneyi ve Konya'nın batısında beklenen gök gürültülü sağanak yağışların, bugün akşam saatlerinden sonra etkisini artırarak gece saatlerine kadar yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, kısa süreli fırtına ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Başlama-Bitiş Zamanı

05.09.2022 17.30-06.09.2022 01.00

🔥 Galatasaray, Kaan Ayhan'ı kadrosuna kattı. (Skorer)

Skorer'in haberine göre Kaan Ayhan transferinin detayları:

• 4 milyon euro bonservis

• Oyuncuyla 4 yıllık sözleşme

• 1.6 milyon euro maaş