Uzun bir aradan sonra tekrar herkese merhabalar
Hoşgeldin
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturUzun bir aradan sonra tekrar herkese merhabalar
Hoşgeldin
Kütahya’nın Domaniç; Bilecik’in Bozüyük ve Pazaryeri İlçelerinde Kuvvetli Yağış!
Gökgürültülü Sağanak Yağış
Meteoroloji radarından alınan son verilere göre; bugün 17:40-18:30 saatleri arasında Kütahya’nın Domaniç ile Bilecik’in Bozüyük ve Pazaryeri ilçelerinde kısa süreli ve yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, hortum oluşma riski ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
29.08.2022 17.40-29.08.2022 18.30
Rize'nin Doğusunda Kısa Süreli Kuvvetli Yağış Bekleniyor!
Meteoroloji radarından alınan son verilere göre; bugün 15:10-16:30 saatleri arasında Rize'nin doğu ilçelerinde kısa süreli ve yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışla birlikte dolu ve hortum oluşma riski bulunduğundan dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
29.08.2022 15.10-30.08.2022 16.30
Hayırlı günler herkese.
angora06 hoşgeldiniz
Trabzon’un forveti yok her zaman ki gibi
Forveti var ama besleyecek adam yok bence.
Visca,Bagesetas,Hamşik ve yollanan adam wkame..
Bu adamlar atar, attırır, sahayı yönetirler.
Cornelius mesela az buz adam değil.Shorloght'u unutturdu oynadığı oyun ve attığı gollerle.
Ordu ve Giresun Çevrelerinde Gök Gürültülü Sağanak Yağışlara Dikkat!
Yapılan son değerlendirmeler ve radar verilerine göre; Orta Karadeniz kıyılarında halen devam eden gök gürültülü sağanak yağışların, Ordu ve Giresun çevrelerinde yarın (Pazartesi) sabah saatlerine kadar yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
28.08.2022 22.20-29.08.2022 06.00
Hayırlı akşamlar herkese..
Alttaki görsel 80-85 senelik bir okul çantası.
Ahşap ve lastikler ile tutturulmuş, bir dede veya babanın torununa,evladına yaptığı el işi.
Sahibi belli kendi köyümüzden..Nereden nereye geldik arkadaşlar. İmkanlar ve imkansızlıklar..
Arada oluyor böyle geçici sıkıntılar.
Hayırlı günler herkese,iyi Pazarlar
Site molası bitti ![]()
28.08.2022 Günü Kuzey Kesimlerde Beklenen Gök Gürültülü Sağanak Yağışlara Dikkat!
28.08.2022 13:00 - 28.08.2022 21:00
Yapılan son değerlendirmelere göre; bugün (Pazar) öğleden sonra ve akşam saatlerinde yurdun kuzey kesimlerinde görülecek gök gürültülü sağanak yağışların, Kastamonu, Çankırı, Çorum ve Amasya çevreleri ile Bolu ve Karabük’ün doğu, Sinop ve Samsun’un iç, Tokat’ın batı kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, hortum oluşma riski ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
ikiside önemli abi.
Ama kar kış varsa buzullu belgesel varsa izlerim
ikisi de denk
Parti işi tırı viri iştir..
Ayrıca ev değildir, Hangi parti olursa olsun kişi önemlidir.Dandik dumbik insana "ben bu partiliyim"diye oy verilmez.
Oyunuzu parti ayırt etmeksizin kullanın, kişileri ayırt edin.. Kapalı gözlük takan yarış atı değiliz ki rastgele koşalım.
Bu yaşa geldim bu, şu parti diye ayırt etmeden yaşadım.
Başbakan, Cumhurbaşkanı gibi Halk idaresine talip olanların partisine bakmayın asla, kişilere bakın.
Hayırlı geceler herkese
TRT 2 de Ladri di biciclette) Bisiklet Hırsızları isimli film var. Film siyah beyaz İtalyan yapım 1948 Alt yazılı güzel film. Konusu Afiş yapıştırarak geçimini sağlayan adamın afiş yapıştırırken bisikletinin çalınmasıyla hayatı alt üst oluyor Ve çalınan biskletinin peşine düşüyyor sonrasında gelişen garip olaylar
TRT 2 ye çok bakarım,kaliteli filmler çıkıyor genellikle.
Eski absürt filmlerde var arada ![]()