Whisper tarafından yazılan gönderiler

26.08.2022 Günü Batı Bölgelerde Beklenen Gök Gürültülü Sağanak Yağışlara Dikkat!

Başlama-Bitiş Zamanı

26.08.2022 09:00 - 26.08.2022 21:00

Genel Durum

Yapılan son değerlendirmelere göre; yarın (Cuma) sabah saatlerinden itibaren batı bölgelerde görülecek gök gürültülü sağanak yağışların, Marmara’nın güney ve doğu (İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Tekirdağ, Yalova, Balıkesir, Bursa, Bilecik), İç Ege (Kütahya, Afyonkarahisar, Uşak, Denizli’nin doğusu), Isparta ve Burdur çevreleri ile Eskişehir’in batısında kuvvetli (21-50 kg/m2), Çanakkale çevreleri ile Edirne’nin güney ilçelerinde yer yer çok kuvvetli (51-75 kg/m2) olacağı tahmin ediliyor. Meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, hortum oluşma riski ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Marmara Bölgesi'nde Beklenen Kuvvetli Gök Gürültülü Sağanak Yağışlara Dikkat!

Beklenen Hadise

Gökgürültülü Sağanak Yağış

Beklendiği Yer

Marmara Bölgesi'nde 25.08.2022 Perşembe günü beklenen gök gürültülü sağanak yağışların, İstanbul, Kırklareli, Edirne, Kocaeli, Sakarya ve Bilecik'te yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2), Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Yalova ve Tekirdağ'da yer yer çok kuvvetli (51-75 kg/m2) olacağı tahmin ediliyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, hortum oluşma riski, kuvvetli rüzgar ve kısa sureli fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Başlama-Bitiş Zamanı

25.08.2022 00.00-25.08.2022 23.00

Ünal gelmez..

Hocayı taraftar değiştirirse olmaz iş, yönetim el atacak.Taraftar istedi diye her şey yapılıyor maalesef

Yine uzun onlarca yıl şampiyon olacağız diye beklerler

Avcı bos adam değil, futbol adamı ve aşığı.

Avcının vücut dili "fena duruma düştük,bir atlatsak"der gibiydi.

Konuşması ve analizleri yerinde ve hoş cümleler kuran birisidir..Hep analiz yapar,maçın artı ve eksilerini söyler.

"Turu geçecek oyun oynadık,oyunu her an domine ettik"dedi.

Ben özet baktım ve bir şey göremedim maalesef.Attigimiz golde tesadüf olmuş.. İşimiz zor.. İnşallah yener para ve puanları kapariz.

Yazık oldu

Sakarya Çevrelerinde Kuvvetli Gök Gürültülü Sağanak Yağış Bekleniyor!

Beklenen Hadise

Beklendiği Yer

Meteoroloji Radarından alınan son verilere göre Sakarya çevrelerinde beklenen yağışların önümüzdeki 2 saatlik periyotta yerel kuvvetli olması beklendiğinden meydana gelmesi muhtemel ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, kuvvetli rüzgar ve fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Başlama-Bitiş Zamanı

24.08.2022 21.50-24.08.2022 23.59

Kocaeli Çevrelerindeki Kuvvetli Yağışa Dikkat!

Beklenen Hadise

Beklendiği Yer

Meteoroloji Radarından alınan son verilere göre Kocaeli çevrelerinde beklenen yağışların önümüzdeki 2 saatlik periyotta yerel kuvvetli olması beklendiğinden meydana gelmesi muhtemel ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, kuvvetli rüzgar ve fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Başlama-Bitiş Zamanı

24.08.2022 21.45-24.08.2022 23.59

İstanbul'un Anadolu Yakasında Beklenen Kuvvetli Gök Gürültülü Sağanak Yağışlara Dikkat!

Beklenen Hadise

Beklendiği Yer

Meteoroloji radarından alınan verilere göre; İstanbul'un Anadolu Yakasında beklenen gök gürültülü sağanak yağışların önümüzdeki 2 saat boyunca yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Başlama-Bitiş Zamanı

24.08.2022 21.25-24.08.2022 23.59

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Aydın Çevreleri ile Muğla'nın Kuzey Kesimlerinde Kuvvetli Gök Gürültülü Sağanak Yağışlara Dikkat!

Beklenen Hadise

Beklendiği Yer

Meteoroloji radarından alınan verilere göre önümüzdeki 2 saat boyunca Aydın çevreleri ile Muğla'nın kuzey kesimlerinde görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Başlama-Bitiş Zamanı

24.08.2022 14.20-24.08.2022 16.30

Marmara Bölgesi'nde Beklenen Kuvvetli Gök Gürültülü Sağanak Yağışlara Dikkat!

Beklenen Hadise

Beklendiği Yer

Marmara Bölgesi'nde 25.08.2022 Perşembe günü beklenen gök gürültülü sağanak yağışların, İstanbul, Kırklareli, Edirne, Kocaeli, Sakarya ve Bilecik'te yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2), Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Yalova ve Tekirdağ'da yer yer çok kuvvetli (51-75 kg/m2) olacağı tahmin ediliyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, hortum oluşma riski, kuvvetli rüzgar ve kısa sureli fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Başlama-Bitiş Zamanı

25.08.2022 00.00-25.08.2022 23.00