Kusura kalma dikkat eksikliğim olunca göremiyorum bazen. Discorddan da biraz laf saydırdım arkadaşlara birde sana özür dilerim
Sadece sayı sayalım Yusuf ..
Atar giderden uzak durmakta fayda var
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKusura kalma dikkat eksikliğim olunca göremiyorum bazen. Discorddan da biraz laf saydırdım arkadaşlara birde sana özür dilerim
Sadece sayı sayalım Yusuf ..
Atar giderden uzak durmakta fayda var
Pekii bana bundan neden bahsetmediniz de boşu boşuna HS discord sunucusu açmama sebep oldunuz
Yazismalarda sana demiştim Yusuf.
Ankara'nın Nallıhan İlçesi ile Bolu Çevrelerinde Gök Gürültülü Sağanak Yağışlara Dikkat!
Gökgürültülü Sağanak Yağış
Yapılan son değerlendirmeler ve radar verilerine göre; önümüzdeki 2 saatlik periyotta Ankara'nın Nallıhan İlçesi ile Bolu il merkezi ve batı ilçelerinde gök gürültülü sağanak yağışların, yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
22.08.2022 19.10-22.08.2022 21.30
Geçmiş olsun Polis01
Şifa inşaallah,tez zamanda geçer gider Allah'ın izniyle
İyi günler herkese
Bakasetas’ın çekilen MR sonuçlarına göre ciddi bir sıkıntısı yok ama Kopenhag maçında oynaması zor
Aslında dezavantajının yanında avantajında olabilir Abdülkadir Bakasetas ikilisi arkada çok boşluk bırakıyor bu inattan zor da olsa vazgeçtik 1 maçlık
Muhtemel 11 Vereyim
Uğurcan - Eren - Vitor Hugo - Bartra - Larsen
Bardhi - Siopis - Abdülkadir - Trezeguet - Djaniny - Cornelius
Ülkemiz ve spor camiası için Kopenhag i geçelim.
Zor ama olmaz da değil.Para,puan çok önemli kulüpler ve ülkemiz için.
Ufak bir Spoiler
Spoiler Göster
Bir takımın ki daha hazır şu an sadece kanal belirlenmesini bekliyorum
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Böyle tüyolar ver kanala bakalım Mustafa
Eline sağlık
Polis01 aleykümselam
Hoşgeldin.
Hayırlı akşamlar herkese.
Bloomberg TV de Katrina kasırgası var.
Şimdi başladı görüntüler ve röportajlar ile destekleniyor.
SameT. İstatistikler var, faaliyet raporları ve bir kaç tane daha başlık.
Şu an yangın yok ve şu kadar alan yandı diye de yazı yok.
Araştırmayı seviyorsun sen,bak istatistikler var ilgini çekebilir
Anlık olaylara atmıştım sanırım,buraya da atalım,bakan Olabilir
Arada gözden kaciyor,2021 de favorilerime almıştım ama ne paylaştık,ne baktık o günlerden bu güne kadar.
Yine sitemiz aramalarda nerelerde diye belli bir başlık atarak arama yapınca yine karşıma çıktı.
Paylaşalım bakalım.
Dünyada küresel ısınma nedeniyle iklim değişikliğinin birçok olumsuzluğa yol açtığı konuşulurken; DEÜ Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Enstitüsü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Doğan Yaşar, asıl tehlikenin sanılanın aksine ısınma değil, küresel soğuma olduğunu kaydetti.
Prof. Dr. Doğan Yaşar, "Soğuma demek, kuraklık demektir. Soğuma demek, kıtlık demektir. Bu nedenle, soğumadan korkacağız. 90'lı yıllardan beri hep şunu söylerim; 2020'lere kadar küresel ısınma artarak devam edecek. Tıpkı 900'lü yıllarda olduğu gibi. Ama 2022, 2023 veya 2024 olur. Bu dönemlerde biz, mini soğumaya gireceğiz. Sıcaklık mola verecek. Bu molada, İstanbul Boğazı'nın donduğunu göreceğiz. İstanbul Boğazı'ndan karşıdan karşıya yürüyerek geçilecek. En son 1929 yılında geçildi. 2- 3 yıla kadar tekrar bekliyorum" dedi.
Twitter'da malum şahıs böyle bir paylaşım yapmış ne düşünüyorsunuz?
Eylül 2. Haftasından önce serinleme beklemeyin. O serinleme dahi Ülkenin kuzeyinde ve kısa süreli. Yaz tatili planlarınızı yapmaya devam edebilirsiniz. Eylül ayında soğuk hava beklenmiyor. Ara ara serinlemeler olacak sadece. İyi Tatiller...
Hava anlık olarak farklılıklar gösteriyor .
Yaşayalım görelim Yusuf
Günaydın,Hayırlı sabahlar herkese.