Whisper tarafından yazılan gönderiler

Ekran kaydı yapan uygulamanın video kalitesini en düşüğe ayarlamışsın abi.

Pek anlamam ki..Direk atar,bakar kayıt ederim ..İdare et bakarık çaresine

Birde benim kayıt hala duruyor.Orjinale yakın hala duruyor video.. YouTube kaliteyi düşürmüştür Yusuf..Benle alakalı değil..

Bolu'da Kuvvetli Yağış bekleniyor!

Beklenen Hadise

Gökgürültülü Sağanak Yağış

Beklendiği Yer

Meteoroloji radarından alınan son verilere göre; bu akşam 21:00-23:00 saatleri arasında batı ilçeleri ağırlıklı olarak Bolu'da yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ve hortum gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Başlama-Bitiş Zamanı

14.08.2022 21.00-14.08.2022 23.00

Kuzeybatı Bölgelerde Kuvvetli Yağış Bekleniyor !

Beklenen Hadise

Beklendiği Yer

15.08.2022 Pazartesi günü ilk saatlerden itibaren kuzeybatı kesimlerde görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların; Marmara’nın güney ve doğusu (İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bilecik, Bursa, Balıkesir, Çanakkale’nin doğusu), Batı Karadeniz (Bolu, Düzce, Zonguldak, Bartın, Karabük, Kastamonu), Eskişehir ve Çankırı çevreleri ile Ankara’nın kuzey ve batı ilçelerinde aralıklı ve yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ve hortum gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Başlama-Bitiş Zamanı

15.08.2022 01.00-15.08.2022 20.00

Edirne ve Kırklareli Çevrelerinde Yerel Kuvvetli Yağış!

Beklenen Hadise

Beklendiği Yer

Bugün (14.08.2022 Pazar) öğle saatlerinden sonra Edirne ve Kırklareli çevrelerinde görülecek gök gürültülü sağanak yağışların yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı yağış anında kuvvetli rüzgar ve fırtına gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Başlama-Bitiş Zamanı

14.08.2022 13.00-14.08.2022 22.00

Hayırlı geceler herkese

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Bir arkadaş ne olur şu videoyu youtubeye 10 dakika olarak yükleyip, Bana paylaşabilir mi? bende oradan o videoyu mp3 olarak indireceğim. Bunu sizden istememin sebebi benim youtubeye video yükleme hızım aşırı yavaş. Eğer biriniz böyle zahmette bulunursa çok minnettar olurum.

Sen müzik olarak dinleyeceksin sanırım, öylemi?

Ekran kaydı edeyim ses alalım atarım sana diskorttan olursa.

Başka bir şey elimden gelmez benim.

Yapan olursa da teşekkür ederiz Yusuf.

İç Batı Anadolu'da Gök Gürültülü Sağanak Yağışlara Dikkat!

Başlama-Bitiş Zamanı

13.08.2022 13:00 - 13.08.2022 21:00

Genel Durum

Yapılan son değerlendirmelere göre; bugün öğleden sonra ve akşam saatlerinde beklenen gök gürültülü sağanak yağışların Kütahya, Eskişehir, Bilecik, Bolu ve Karabük çevreleri ile Bursa'nın güney ve doğu, Sakarya'nın güney, Ankara'nın kuzey ve batı, Çankırı'nın batı ilçelerinde yerel kuvvetli olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, hortum oluşma riski ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Hayırlı günler herkese..

Trabzonspor’un gönderdiği uçak saat 10.00 da Sevilla’dan kalkacak oyuncu ikna edilmiş gibi gözüküyor

Sevmem öyle geleni..Bir hayrı dokunacaksa adam gibi gelsin..

Nesine ikna edeceğiz hala?

Visca'ya,TS kulübüne,spor camiasına geçmiş olsun..

Twıtter raydan çıkmış nereye gidiyor belli değil.

Raydan çıkan sadece malum medya değil..Top yekün raydan çıktık Samet.

Kişileri de forumda övgü veya yergi anlamında kullanmamaya özen gösterelim.

Atmışsın mesajını,paylaşım için tteşekkürler.

Yine de bende yazayım isim vermeden :)

Ocak gelmeden kış bitti,kar yok diyen de kendisiydi.

Sonra ise sistemde "şuraya bu kadar,yok oraya bilmem ne kadar yağacak"diye videoları cekende kendisi.

Amatör tahmincilerin Eren kısmet sistemi adını verdikleri sistem de cuk oturdu.

Medya amatör tahmincilerin reklamını bir kaç gün kullanınca göze battı amatör hava sevdalıları.

Biz işimize bakalım, başkaları ne der,ne demez takılmamak lazım.

Hava işi hep aldatmaya veya aldanmaya müsait bir ortamdır her zaman.