Whisper tarafından yazılan gönderiler

07.08.2022 Pazar Günü İç Ege ile Batı Akdeniz'de Beklenen Kuvvetli Gök Gürültülü Sağanak Yağışlara Dikkat!

Beklenen Hadise

Gökgürültülü Sağanak Yağış

Beklendiği Yer

(07.08.2022 Pazar) öğle saatlerinden itibaren İç Ege ile Batı Akdeniz'de beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların; Denizli, Burdur, Isparta, Afyonkarahisar ve Uşak çevreleri ile Aydın, Muğla ve Antalya’nın iç kesimlerinde yerel kuvvetli olması beklendiğinden meydana gelmesi muhtemel ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Başlama-Bitiş Zamanı

07.08.2022 13.00-07.08.2022 22.00

07.08.2022 Pazar Günü Ankara'da Beklenen Kuvvetli Gök Gürültülü Sağanak Yağışlara Dikkat!

Beklenen Hadise

Gökgürültülü Sağanak Yağış

Beklendiği Yer

(07.08.2022 Pazar) öğle saatlerinden itibaren Ankara il genelinde beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yerel kuvvetli olması beklendiğinden meydana gelmesi muhtemel ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Başlama-Bitiş Zamanı

07.08.2022 13.00-07.08.2022 20.00

Denizlerimizde (Marmara Denizi) Fırtına Bekleniyor!

Beklenen Hadise

Fırtına

Beklendiği Yer

Marmara Denizi’nde rüzgarın yarın (08.08.2022 Pazartesi) öğle saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeydoğu yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75km/sa) fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın aynı gün gece saatlerinde etkisini kaybetmesi beklenmektedir.

Başlama-Bitiş Zamanı

08.08.2022 12.00-08.08.2022 23.00

Sıcak bunaltılmış havalı bir günün sonuna daha yakalaştık, fındık başlamadan bir kuvetli yağmur yağsa ne iyi olurdu sirkelemeden dökülürdü yere hep, Nasılsınız abilerim dostlarım sınavdan dolayı pek giremiyordum tercihleri yaptık artık bahtımıza ne çıkarsa geçen seneden iyi en azından :)

Hoşgeldin Hasan..

İyiyiz abim, sende iyiysen işimiz denk.

Bu sorun ilk defa olmadı siteye yeniden geldiğim ilk günden beri devam ediyor, kendi kendine düzelecek bir soruna benzemiyor

Bende yaşıyorum o sorunu ve yine oldu.

Bir iki tık ettim baktım gelmiyor profil veya bildirimler diyelim.

Biraz mola vererek tele zaman verince 3. Tık açıyor.

Saufa yenileme edince biraz beklemek lazım Yusuf.

Şöyle söyleyeyim veya örnek yazayım.

Şimdi ana sayfaya basalım veya yenileyelim,ve anında seri bir şekilde sona inelim yani online üyelere kadar.

Nasıl bir görüntü var?

Aynen bu altta olan gibi bir görüntü çıkacak karşınıza

Biraz sayfalara , konulara tıklayınca zaman verelim .. Twetter adresleri nasıl açılıyor?

Önce adres ve biraz bekleyince video veya görsel o paylaşımda görünüyor.Buda öyle bir şey

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.