Whisper tarafından yazılan gönderiler

Öncelikle forumumuza değerli tebrik mesajı için teşekkür ediyorum inşallah hep birlikte nice yıllara

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

<3:)

Bakmıyorum epey zamandır atlıyoruz ama güncelleme sonrası doğum günlerini de göremem artık.

Vardır ama nerede ?

Doğum günün kutlu olsun Semih.. Sağlıkla nice güzel yaşlara

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

İlk yarı Trabzonspor güzel oynadı ikinci yarı geriye yaslandı ki İstanbulspor 2 kere kafa vuruşu ile golü atma şansı yakaladı ama vuruşlar çok zayıf kaldı tabiri caizse kaleci alıştırır gibi

İstanbulspor böyle çok gidemez böyle devam ederse düşeceklerin başına yazarım

Kadrosunda hemen hemen değişiklik (1-2) yok derler bilenler.

Ligte işleri zor ama futbol bu, belli de olmaz.Beklenmedik bir şekilde tutunabilirler de.

Yeri burası mı bilmem ama, atayım.

Elektrik üretimi, termal turizm, konut ısıtması, yaş meyve-sebze kurutma ve tatlı su balıkçılığının yanında seralarda da kullanılabilen jeotermal kaynaklar, enerji ihtiyacının karşılanmasına ve ekonomik büyümeye katkıda bulunuyor.

Türkiye’nin iklim şartları Akdeniz ve Ege Bölgesi'nin kıyı kesimi dışında ekonomik anlamda seracılığa imkan vermezken jeotermal enerji sayesinde iklim özellikleri kısmen kontrol altına alınarak seracılık, kıyıdan uzak iç kesimlerde de yapılabiliyor.

Jeotermal enerjinin tarımsal üretim alanlarında kullanılması, bitkinin ihtiyaç duyduğu sıcaklığı sağlamasının yanı sıra, aşırı sıcak dönemler hariç, kesintiye uğramadan yılın her döneminde üretim yapılabilmesine imkan sağlıyor.

Türkiye Jeotermal Derneğinin verilerine göre 2022 yılı itibarıyla Türkiye jeotermal sera ısıtmasında dünya lideri konumunda. Dünyada toplam yaklaşık 15 bin dönüm jeotermal seranın 5 bin 293 dönümü Türkiye'de bulunuyor. Jeotermal seracılık yapılan şehirler arasında ilk 10 il ve sera alanı miktarları ise şöyle

"Türk Hakemliği sayesinde Cüneyt Çakır oldum"

Gösterilen teveccühe, sevgi mesajlarına minnettarım. Türk Hakemliği sayesinde Cüneyt Çakır oldum. Bu bilinçle bugün edindiğim tecrübeyi genç Türk Hakemleriyle paylaşmak için bu yönde bir karar aldım. Onları seyretmek, onların gelişimine katkıda bulunmak istiyorum.

"Her zaman destekleyen Türk Halkına teşekkür ediyorum"

Mehmet Büyükekşi: "Biz yerli oyuncu konusunda sıkı davranırsak, mevcut yerli oyuncuların bonservis ücretleri ve maaşları artıyor."

Aynen öyle ..

3-4 yabancı kuralı varken işin suyu çıkmıştı.

Sıradan oyunculara bir kaç büyük talip olunca rakamlar ay dedeye gidiyordu.

Yabancı olsun ama kaliteli yabancı olsun, mümkünse bastonlu oyuncu da almayalım artık.

Hayırlı geceler, iyi forumlar 🌸

Hayırlı geceler

Son güncelleme ile google api ile ile resimler yüklenmesi birleştirildi.

eski reklam engelleyici yada çok güncel olmayan uygulama google reklam ile baraber resim blokluyor sonuç olarak.

adguard kullanmanızı tavsiye ederim.

bunun siteyle uzakdan yakından alakası yok.

Eline sağlık ustam, hayırlı geceler

tesekkur ederiz ustat bilgi icin. iyi calismalar.

hayirli geceler arkadaslar.

Hayırlı geceler olsun

Buldum bir tablo

Takım

Toplam Kupa Sayısı

Galatasaray

75

Fenerbahçe

56

Beşiktaş

53

Trabzonspor