Aleykumselam, hayırlı akşamlar
Whisper tarafından yazılan gönderiler
-
-
İyi günler herkese..
-
TRT Spor yorumcusu Barış Yurduseven,
Eyyamcı,bosbogaz,kahve ağzıyla konuşan,keser gibi hep bana,rab bana diyen,işine geldiğini söyleyen , TRT den fazla gelen dökülen paralardan nemalanan dambıl dumbul..
Onu görünce kanalı atlarım hemen

Haber yanlış doğru diyemem ama onun her lafı bana iğne gibi geliyor.
-
64 yıllık lig tarihinde,en çok gol atan,en çok galibiyet alan Fenerbahçe.
Galatasaray
Beşiktaş
Trabzonspor
sıralama böyle
GS ile FB arasında sadece 13 maç fazla galibiyet var.
-
Hayırlı geceler herkese..
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
1 0caktan itibaren gerçekleşen toplam yağışları gösteren yada aylık olarak 20 kg 30 kg gibi sayısal olarak açıklayan site öneriniz varmıdır?
Sinan Eren THE_AZOR Sarp Özdoğan Zonguldakli67 mehmet civan ve tüm ahali
Ben hariç olmak üzere, içtimaya )
-
UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off
Kopenhag - Trabzonspor
gelebilecek en zor rakip şaşırdım mı hayır kura şansı bize gülmedi
Kim olursa olsun,yeterki kulüp gününde olsun, şans yanımızda olsun..
Bizim başarılarımız art arda olmuyor,ya şansımız olacak,ya gününde olacağız..
Rakip fark etmez Mustafa.
Biz ne maçlar gördük "çantada keklik"denilen takımlara hep mağlup olduk,hep elendik.
Bizde olmadık şeyleri yapma becerisi var.Zorda kalınca olmaz denileni oldurma hastalığımız var nedense.
Başarılar
-
Hayırlı günler herkese..
-
Hayırlı geceler herkese
24 Aralık 2020 Adilcevaz-Bitlis
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Az daha sabır Oguzhan , çoğu gitti azı kaldı mı desem
-
Torino’nun bonservis bedelini yatırmasının ardından İtalya’ya gidecek olan Emirhan, yeni takımı için sağlık kontrolünden geçecek.
Ayrıca Emirhan İlkhan’ın bir sonraki transferinden elde edilecek gelirin %20’si siyah beyazlı kulübe verilecek.
Torino ile 5 yıllık sözleşme imzalayacak 18 yaşındaki oyuncu, yıllık 600 bin Euro ücret alacak.
Yıllık 600 bin Euro?
Komik rakam, yazık oluyor gençlere.
En azından iyi bir ücret ile anlaşma olsa, kötü veya iyide olsa geleceğini kurtarır.
600 binde neymiş?
Az para değil bizde ama ya dışarda?
-
Aleykumselam
Kavga etmeyin bulaşıklar şişe kalacak ona göre

-
wriscuttern ligin değeri yok o yüzden gençlerimiz bedavaya gidiyorlar maalesef.Milyonlar güzel para görünüyor lakin işin özü az para ,sadece bize çok görünüyor
UsTaD Fenerbahçe sporcu çöplüğü oldu hala farkında değiller..Elden çıkarmak da öyle kolay değil.
İçlerinde kaliteli ama yer bulamayanlar var maalesef
E BAKAM
-
Aleykumselam,Hayırlı geceler
-
Allah korusun mustafa28