Whisper tarafından yazılan gönderiler

Hayırlı geceler olsun..

MFÖ ne demişti?

Majorler tükendi,

Minörlere yolculuk,

Bodrum Bodrum

Yahu bunun fiyatı beni ilgilendirmez..Minareyi çalan kılıfını hazırlar derler.

O fiyat ödenmiş demektir,ben o fiyatları ödeyebilecek olana kafayı takarım.

Nasıl bir gelir var ,nasıl bir imkan var ona bakarım veya sorgularım.

Merdiven altı bir yer olsa da odense veya istense isyan edersin ve medyada,sosyal ağlarda paylaşım edersin.

Girdiğin yer bellidir az çok ..Niye bunu attın ki sosyal medyada gördük :)

Ben güldüm sadece .. Sağda solda 3-5 TL lik :çay: hesabı yapılıyorken sen bir suya 60 küsur tl para veriyorsun.

İşletmeler sizin gibi değerli insanları dört gözle bekliyorlar..Siz varsanız onların sırtı yere gelmez .

Menü de o bombalar patlarım ben diye yazılıdır, yediğin bellidir, içtiğin de belli.. Fiyatları da belli, neyin paylaşımı bu acep Recep?

1 ADET KÜÇÜK SU 68 LİRA

14 Temmuz 2022 gününe ait olan faturada 9 adet 33 ml'lik su için 612 TL ücret yansıtıldı. Bu hesaba göre 1 tane suyun fiyatı 68 liraya denk geliyor. 1 adet hamburger için 395, 1 adet pizza için ise 425 TL ücret alındı. Sigaranın 100 lira olduğu faturada Türk kahvesi 62 lirayken servis ücret için de 3 bin 100 TL fiyat çıkartıldı.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Ali Koc tan baskan olmaz zaten bu sene de basari gelmez.

Taraftara hoş görünmek için güvenlik güçlerine yaptığı şovu unutmam asla ..Ben yerin dibine geçtim..

Şovmenlige soyundu bir kaç maç yönetim istifa denilince.

Maçlar sonrası ona buna laf sokma,hakem üzerinden prim yapma,başka başkanlara iğne dürtmek, federasyona, başkanına sozde ayar vermek de dahil yapmadığı saklabanlik kalmadı.

Bir saat konuşsun bir şey anlayan veya faydalı bir şey bulduk, öğrendik, bilgilendik diyen varsa beri gelsin.

Çocuk söylemez çoğu söylediği vız vız lafları

:) Gece gece bana neler edersin abim.

Mkaymaz21 yat üle

:)

Hakli olabilirsin dayi ama bence kalsaydi bu saatten sonra verimli olmazdi sozlesmeyi feshetmeden once Jesus'a sormuslar verimli olmaz demis.

O BÜYÜK hoca daha gelmeden kararını vermedi mi abim?

Plan denk ki daha ilk ağzından o laf çıktı.

Sözleşmesi feshetmeden önce sorulması veya jesusmesus öyle demiş falan sadece tiyatro.

Senaryo zaten yazılmış ki baştan daha gelmeden.Hem yönetimin kararı aynen devam edecek de,sonrada verimli olmaz de.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Bunu da anlamam ki

Yani bende olsam Mesut Özil'in yerine o lafı söylerdim..Sen kimsin demezdim belki ama neden ben oyundan alınıyorum derdim.

Birde takımda herkes Maradona veya Benzema veya maldini de bir benmi MAL idim derdim.

Kartala demiş diyelim yine kabul ettim.Neden büyükkkkkkkk hocaya beni düşün kadroda dedi Mesut

Kartal gitti husumet bitti gitti bence varsa öyle olay.

Bu sadece ve sadece Başkan kararı yönetim falan hava civa.

Mesut yatırım, iş kovalar eder diye takık adama.

İsmail arada kaynayan bir etkisiz eleman,sadece ve sadece bay başkan bu işin sorumlusu.

İnşallah Mesut ta bin pişman ettirecek bazılarını

Not :

Profesyonel Sporcu veya ahlaklı insan olarak her türlü girişimleri de yaptı Mesut.

Başkana da,hocaya da başvurdu ama malum olduğu üzere hayır denildi.

Bir not daha :

İsmail kartal için o sözü söylediğini kabul edelim ..

Başkan o kadar ismail'i seviyor ve onun için bu kararı alıyorsa neden İsmail ile yola devam etmedi bay başkan ?

Dayi İsmail Kartal gelirken boyle hoca mi olur takimi bu mu duzeltecek gibisinden saygisizlik yapmis.Ayrica oyun olarak kafasinda bitirmis futbolu kalsaydi takima zarar verirdi.Gonderilmesi dogru karar bence.

Vallah adamı rezil eden adeta mobbing uygulayan adı batasıca hocaya bile bir şey demeyen adam(ki ben şahsen kafa göz o hocaya dalardim) neden İsmail kartal'a desin?

Gelirken demisse bu lafı İsmail kartal niye takımda tuttu,niye oynattı?

Madem takımın başına geçince kadro dışı olsaydı bu yazdığını anlardım.

Nasıl büyük hoca jesusmesus dedi "yönetimin aldığı kadro dışı kararı devam edecek, uygulanacak "diye..Kartal da deseydi veya yapsaydı.

Mesut hak etmediği muamele ile karşılaştı bu zamana kadar.

Daha önce de böyle olaylar oldu eğer senin dediğin gibiyse şöyle olmalıydı yada olurdu.

Kartal gider di ortalık yeni hocaya kalırdı, yönetim de "İsmail gitti bu iş bitt, kulüp menfaati önemli"denirdi

Niye bitmedi acep?

Kimseye inanmam bu konuda,sadece ve sadece Ali Koç'un kişisel çekişmesi.. Kulüp menfaati düşünülmeden alınmış bir karar ve devam ediyor..Neden devam ediyor?

Yanlış veya yanlı düşünmem bu konuda..Sen daha imza attirmadan yeni hocayı ayarlamissin ,ilk basın toplantısında bu lafı pat diye söyledi..

Yahu bir gazeteci de" sayın tırı viri büyük jesus bu kararı nasıl ve neye göre aldınız"diye sormadı..

Jesus takımı UEFA şampiyonu da yapsa gözümde sıfır..Buradan gitmeden de takım aklıma gelmez.

Kazanmış, kaybetmiş bana ne.Egolari gökyüzünde dolaşanlar düşünsün.

Ben hak peşinde olurum her zaman.Hak verilmelidir,ama öyle ama böyle..

Koşmuyor dediler koştu.

Güçsüz dediler güçlendi.

87 de oyuna alındı,her maç gol atsa da,asist yapsada oyundan alındı.

45 dakika,bir saat ısındı gayet profesyonel ama oyuna alınmadı.

Hep yanlış yerde oynatıldı ama yanlış.denmez ona bilerek orada oynatıldı.

Eğer sakatlanmasın bu adam tek başına takımdır ve hangi takım olursa olsun alır götürür, sürükler takımı.

Yaşar görüşürüz,bakacağız,neymiş de ne olmuş,neler olacak..

Ben böyle düşünüyorum abim.