Whisper tarafından yazılan gönderiler

18.06.2022 (Cumartesi) Günü Beklenen Gök Gürültülü Sağanak Yağışlara Dikkat!

Beklenen Hadise

Gökgürültülü Sağanak Yağış

Beklendiği Yer

Yapılan son değerlendirmelere göre; yarın (Cumartesi) öğle saatlerinden sonra görülecek gök gürültülü sağanak yağışların, İç Ege (Afyonkarahisar ve Uşak çevreleri ile İzmir ve Manisa'nın doğusu, Denizli'nin kuzeyi, Kütahya'nın güneyi) ile Ankara'nın güney ve batı, Eskişehir'in güney ve doğu ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ile yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Başlama-Bitiş Zamanı

18.06.2022 14:00-18.06.2022 22:00

tamam abi :) haklısın .ısınmışız be abi üzüldüm valla 10 senede

Bilim adamları bölünmüş durumda.

Bazıları " bu ısınma buzul çağına sebep olabilir uzun sürede, soğuk yıllar geliyor" der.

Bazıları"her sene ısınmaya devam ediyoruz,buzullar eriyor"der.

Ben yaz yaz gibi, kış kış gibi olacak diyorum.Kış sezonları diğer senelere göre iyi olacak diyorum

17.06.2022 (Cuma) Günü Beklenen Gök Gürültülü Sağanak Yağışlara Dikkat!

Beklenen Hadise

Beklendiği Yer

Yapılan son değerlendirmelere göre; bugün (Cuma) öğleden sonra görülecek gök gürültülü sağanak yağışların, Ankara, Çankırı, Bolu, Karabük ve Kastamonu çevreleri ile akşam saatlerinde Çorum il genelinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ile yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Başlama-Bitiş Zamanı

17.06.2022 13:00-17.06.2022 20:00

Hadisenin Şiddeti

Eskişehir, Kütahya ve Afyonkarahisar Çevrelerinde Kuvvetli Yağış!

Beklenen Hadise

Beklendiği Yer

Yapılan son değerlendirmelere göre; bugün(Cuma) öğleden sonra Eskişehir ve Kütahya çevreleri ile Afyonkarahisar'ın kuzey kesimlerinde beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yerel kuvvetli olması beklendiğinden meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ve fırtına gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Başlama-Bitiş Zamanı

17.06.2022 12:00-17.06.2022 21:00