Whisper tarafından yazılan gönderiler

Ankara'da Yerel Kuvvetli Yağış Bekleniyor !

Beklenen Hadise

Gökgürültülü Sağanak Yağış

Beklendiği Yer

Yapılan son değerlendirmelere göre; bugün 16:00-19:00 saatleri arasında Ankara'da kısa süreli ve yerel olmak üzere kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış geçişleri beklendiğinden su baskını, ulaşımda aksamalar, yıldırım, küçük çaplı dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Başlama-Bitiş Zamanı

16.05.2022 16:00-16.05.2022 19:00

tutulmayi bekleyenler kimler

Ben saat 04.20 ye kadar takip ettim.Evin konumundan Ay görüntüden kaybolunca bende yattım..Tripot ve makina hazırdı ama gözlem olmayınca tırt oldu bizim iş.

O saatte de Tripot ve makina ile sokaklara çıkmak bana uymadı vesselam :)

ben bekledim fakat son 10 dk kala unuttum. :/

:013::003::003:

Alemsin abi :)

:003::003:

Ben de uyuyakaldım 🤦🏻‍♀️😂

:003::003: Hs dökülüyor :001:

Hayırlı günler

Hayırlı günler abim

Bura bulutluydu hiç stres yapmadan, erkenden uyudum (:

Denk

Uzun Bir Aradan Sonra Selamün Aleyküm :hs:Ailesi😊😊

Aleykumselam, hoşgeldin abim..Özlettin kendini :alkıs: :alkıs:

Güneydoğu Anadolu'da Gök Gürültülü Sağanak Yağışlara Dikkat!

Beklenen Hadise

Beklendiği Yer

Yapılan son değerlendirmelere göre; bugün (Pazar) öğleden sonra Güneydoğu Anadolu bölgesinde görülecek olan gök gürültülü sağanak yağışların, Gaziantep, Kilis, Adıyaman, Şanlıurfa, Diyarbakır ve Batman çevrelerinde gece saatlerine kadar yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Başlama-Bitiş Zamanı

15.05.2022 13:00-15.05.2022 23:59

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
    The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Günaydın, hayırlı sabahlar herkese.

Kardeş güvercin yavruları :) Bir arkadaşın kümesinden..

İç Anadolu’nun Doğusunda Beklenen Sağanak ve Gök Gürültülü Sağanak Yağışlara Dikkat!

Beklenen Hadise

Beklendiği Yer

Yarın (15.05.2022 Pazar) İç Anadolu’nun doğusunda beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların; Nevşehir, Yozgat, Aksaray, Kırşehir, Kayseri, Sivas, Niğde, Karaman çevreleri ile Konya'nın doğusunda kuvvetli (21-50 kg/m2) olması bekleniyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Başlama-Bitiş Zamanı

15.05.2022 03:00-15.05.2022 21:00

Doğu Akdeniz'de Beklenen Kuvvetli Gök Gürültülü Sağanak Yağışlara Dikkat!

Beklenen Hadise

Beklendiği Yer

Yarın (15.05.2022 Pazar) öğle saatlerinden itibaren; Osmaniye çevreleri ile Adana'nın kuzeyi, Kahramanmaraş'ın batısında yerel kuvvetli (21-50 kg/m2) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Başlama-Bitiş Zamanı

15.05.2022 12:00-15.05.2022 23:59

Doğu Karadeniz’in İç Kesimlerinde Kuvvetli Sağanak ve Gök Gürültülü Sağanak Yağış Bekleniyor!

Beklenen Hadise

Beklendiği Yer

Yarın (15.05.2022 Pazar) öğle saatlerinden itibaren Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinde (Gümüşhane, Bayburt, Artvin çevreleri ile Giresun, Trabzon ve Rize'nin iç kesimlerinde) görülecek olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yerel kuvvetli (21-50 kg/m2) olması beklendiğinden; sel, su baskını, heyelan, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Başlama-Bitiş Zamanı

15.05.2022 12:00-15.05.2022 23:59

Doğu Anadolu'da Beklenen Kuvvetli Sağanak ve Gök Gürültülü Sağanak Yağışlara Dikkat!

Beklenen Hadise

Beklendiği Yer

Yarın (15.05.2022 Pazar) öğle saatlerinden itibaren; Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısı ile Bingöl ve Muş çevrelerinde görülecek olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) olması bekleniyor. Kuvvetli yağışların aralıklarla 16.05.2022 Pazartesi öğle saatlerine kadar etkili olacağı tahmin ediliyor. Sel, su baskını, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Başlama-Bitiş Zamanı

15.05.2022 12:00-16.05.2022 12:00

Son dakika

İşitme engelli erkek voleybol milli takımımız Olimpiyat şampiyonu :alkıs: :alkıs:

<3<3

İlerideileride ukrayna'yı 3-0 yenen ay-yıldızlılar üst üste ikinci kez altın madalya kazandı

Helal olsun kardeşlerimize :alkıs: :alkıs: