Whisper tarafından yazılan gönderiler

Ulenberg de istifa etti

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Eğitim Danışmanı Jaap Uilenberg, "Bugünden itibaren bu Merkez Hakem Kurulu Başkanı ve Merkez Hakem Kurulu ile işbirliğimi sonlandırıyorum" dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Eğitim Danışmanı Hollandalı eski hakem Jaap Uilenberg, yazılı bir açıkama yayınlayarak istifa ettiğini açıkladı. Uilenberg’in yazılı olarak sunduğu istifa mektubunda, “Sevgili hakemler, 8 Mart 2022 tarihi sonsuza kadar Türk Hakemliğinde kara bir sayfa olarak kalacak. 2022 Dünya Kupasına aday hakem ile beraber birçok hakemi uzaklaştırmak, adil olmayan ve inanılmaz bir karardı. Ülkemde ve Avrupa’nın birçok ülkesinde çok uzun zamandır Hakemlik işinin içindeyim, şimdiye kadar hiç böyle bir karar görmedim” ifadelerine yer verdi.

“Bu kararı desteklemeyeceğimi Ferhat Gündoğdu’ya söyledim”

Uilenberg, 8 Mart tarihinde 13 hakemin maç yönetemeyeceği yönünde açıklanan kararın ardından MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu’ya kararı desteklemeyeceğini söylediğini dile getirerek, “Bu kararın alındığı gün Merkez Hakem Komitesi Başkanı Ferhat Gündoğdu’ya da böyle bir kararı, birçok hakemin kariyerini gerçek olgular ve açıklamalar olmadan öldüren bir kararı, desteklemeyeceğimi söyledim” ifadelerini kullandı.

“Tahkim Kurulu’nun hakem ve gözlemcilerin lehine karar vermesinden çok mutlu oldum”

NOT EDELİM:

TAHKİM VAR AMA KARARA UYAN YOK NASIL BİR SİSTEMSE

ADAMLARI SEMİNERLER BİLE ALMIYORLAR,MACTA VERMİYORLAR..

Dün oynanan Trabzonspor - Beşiktaş maçında dakika 47 de çift vuruş sırasında bir kural hatası olduğu söyleniyor Beşiktaş takımı kural hatası için başvuracağı söyleniyor

TFF Başkanı Nihat Özdemir İstifa Etti

ZTK Finali Atatürk Olimpiyat Stadyumun da oynanacağı açıklandı

TFF iyice lacka olmuştu,isabet olmuş

Rıza Kayaalp 11.kez Avrupa şampiyonu oldu

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

En fazla Avrupa şampiyonluğuna ulaşan Türk sporcu unvanının sahibi olan Rıza, kendisine ait rekoru geliştirdi.

Rıza Kayaalp'in kariyerinde ayrıca 4 dünya şampiyonluğu, bir olimpiyat ikinciliği ve iki olimpiyat üçüncülüğü bulunuyor.

Macaristan'da düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası'nda milli sporcu Yunus Emre Başar, grekoromen stil 77 kiloda gümüş madalya aldı.

Sporcularımızı tebrik ediyoruz :alkıs: