Whisper tarafından yazılan gönderiler

Günaydınlar, hayırlı sabahlar herkese.

Kar lazımsa dolaplık hala var masaallah Afyon'da :)

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Günaydınlar herkese, hayırlı günleriniz olsun.

Afyon'da hava kapalı az olsada sabah bir yağmur ciseledi.Yakin zirvelerde hala az kar var :)

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Rize ve Artvin Çevrelerinde Beklenen Kuvvetli Yağışlara Dikkat!

Rize ve Artvin çevrelerinde beklenen yağışların; 27.03.2022 Pazar gece saatlerden itibaren kıyı kesimlerde kuvvetli yağmur (21-50 kg/m2), rakımı 400-500 metre üzeri yerlerde kuvvetli rüzgarlarla birlikte yoğun kar (20 cm üzeri) şeklinde olması bekleniyor. Kar yağışlarıyla birlikte ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don, kuvvetli rüzgarla birlikte tipi, çığ tehlikesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
    Başlama-Bitiş Zamanı27.03.2022 23:00-28.03.2022 09:00

yav arkadas sizde buldunuz deliyi yazdirin durun ses etmeyin begeni atin :) ben ne ara yazmisim bu kadar seyi arada hic farketmiyorum (:(: okiyim dedim 4 kere okudum zor anladim. siz nasil anladiniz okuyanlar ben onu anlamadim ;-)

Bana uzak konular,emekli adamım yoksa ederdik yorum Mehmet :)

Tahkim kurulundan hakemlerin lehine karar çıktı.

kurul TFF nin süperlig kadrosundan çıkarılan 10 hakem ile ilgili kararının kaldırılmasına karar verdi

Orta Karadeniz'de Fırtına Bekleniyor!

Orta Karadeniz'de rüzgarın yarın (27.03.2022 Pazar) öğle saatlerinden itibaren batı ve kuzeybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75km/sa) fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın, aynı gün (Pazar) akşam saatlerinden sonra etkisini kaybedeceği beklenmektedir.
    Başlama-Bitiş Zamanı27.03.2022 11:00-27.03.2022 23:00

Form tuttu geç olsa da ama sahada oyuncak gibi çık,gir diye adeta alay edildi.

Oyun bitti bitiyor 87.dakikada oyuna sokuldu.Hoca gitti o kaldı.

Lakin yine sessiz kalmaya çalıştı.

Yine sakatlandı bu sezon ve sakatlık sonrası sahaya döndü bu defa da yine aynı sorun baş gösterdi.Hoca yine gider ve o yine kalır.

Eğer ben gidiyorum demezse mutlaka bu takımda ama erken ama geç yerini alır.

33 yaşında ve bu ligte bastonla bile oynar bu adam.