yazdığımız mesajlara atılan emojiler abi beğeni olarak değil
Anladım anladım..
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturyazdığımız mesajlara atılan emojiler abi beğeni olarak değil
Anladım anladım..
Yok abi mesela birine mesaj yazacakken çok ciddi oluyor yazı sonra yazmıyorum yanlış anlamasın diye
Yazdığımız mesajlara seçtiğimiz emojiler mı?Yazilan mesajlara beğeni olarak atılan emojiler mı?
E BAKAM
Sinan başkan bakar
Kaldırdığınız gülme emojilerini geri getirirmisiniz
güldüğümüzü belli edemiyoruz çok ciddiymiş gibiyiz
Böyle iyi hala bence fazla emoji var..
Ciddi bir sorunu olana gülücük,yazılan tahmine gülücük,alay konusu ediliyor o emoji ve yanlış kullanılıyor bazı arkadaşlar tarafından.
Yalova'da Yoğun Kar Yağışı Bekleniyor!
Yapılan son değerlendirmelere göre; Yalova'da yarın (Cumartesi) aralıklı ve yerel olarak kuvvetli kar sağanakları bekleniyor. Cumartesi akşam saatlerinden itibaren kar yağışlarının etkisini daha da arttıracağı ve yer yer yoğun gök gürültülü kar yağışları görüleceği tahmin ediliyor. Pazar günü öğle saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi beklenen kar yağışlarıyla birlikte ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don, tipi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
| Başlama-Bitiş Zamanı | 12.03.2022 04:00-13.03.2022 12:00 |
|---|
abi o yagis aninda orada olmak isterdim gunlerdir bekledigim olay. bakalim bu gece sabaha dogru ihtimal var buradada kismet artik. ilk partiden bursa cok faydalanamadi bu gece 2. dalga ne olacak bakalim
Bu tür yoğun yağış dünden beri var.. Yağıyor delicesine, eriyor yağıyor, güneş çıkıyor ,tekrar başa dön yine yağış.
Velhasıl güzel aksiyonlu yağışlar var Gebze de
Vortex bize yaramıyacak heralde ya hala kar yok bende yağmıyor 1 cm bile yok😔
Yağar dediler ya,baktılar abim
Vortex yine geçen ki gibi avrupa yakası ağırlıklı olacakmış.Yine geçen ki gibi istanbulu seyredeceğiz anlaşılan
Kocaeli de bu akşam,gece ve yarın kar yağışı var.Cok yağış olsun inşaallah
Batı Karadeniz'in Batısında Fırtına Bekleniyor!
Batı Karadeniz’in batısında rüzgarın, yarın (12.03.2022 Cumartesi) sabah saatlerden itibaren kuzey ve kuzeybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75km/sa) fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın, aynı gün (Cumartesi) akşam saatlerinden sonra etkisini kaybedeceği beklenmektedir.
| Başlama-Bitiş Zamanı | 12.03.2022 08:00-12.03.2022 23:30 |
|---|
Gebze anlık
Selâmun aleyküm hayırlı sabahlar hayırlı Cum'âlar
Günaydın 10 cm oldu gibi
Aleyküm selam
Aleykumselam, günaydın,hayırlı Cumalar.
Gebze de güzel kar yağışı devam ediyor.
Eline sağlık cografyaciburak hocam :alkıs:
Bu sistem de herkes 12.03.2022 ile 13.03.2022 geçişini konuşacak.24 saatlik mükemmel şeyler olacak …
İnşaallah hocam..
Yağış alan arkadaşlar gözünüz aydın olsun.İnsaallah her il,ilçe,bölge istediğini alır.
Notta edeyim bende, Gebze de yağış devam ediyor ara ara yerler tuttu ve soğukta eşlik ediyor maşallah..
Yağar her yağış cebe yazar..
Aynen öyle hocam
Tahmin yapamam ..Her türlü favori Barcelona ama Avrupa maçlarında Galasaraydan her şey beklerim.. İNŞAALLAH olurda evimizdeki maça avantaj olur.
Gomis geze geze gagalama eder inşaallah..
Birde böyle göz önünde olan maçlarda Kerem bir şekilde gol bulabiliyor..
Neden olmasın
Nasıl görmek istiyoruz öyle bakıyoruz ..Bende bunu yazdım bir FB li olarak ama bana cevap yazan olmadı.
Uzatmayın arkadaşlar..Bitti gitti güzel sonuç
Tebrikler Galatasaray'ımiza