Denizli'yi Antalya ve Muğla'ya bağlayan karayolu yoğun kar yağışı nedeniyle saat 20.30 itibariyle trafiğe tamamen kapandı.
Yola çıkacaklar dikkat!
Afyonkarahisar Köroğlu beli ve Dumlupınar rampaları yoğun kar yağışı yüzünden ulaşıma kapandı
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturDenizli'yi Antalya ve Muğla'ya bağlayan karayolu yoğun kar yağışı nedeniyle saat 20.30 itibariyle trafiğe tamamen kapandı.
Yola çıkacaklar dikkat!
Afyonkarahisar Köroğlu beli ve Dumlupınar rampaları yoğun kar yağışı yüzünden ulaşıma kapandı
Ya sitelerde reklama karşı değilim ama benim karşıma sapık sapık reklamlar çıkıyor ne yapmam lazım
Bizle alakalı mı?Forum reklamlarında denk gelmedim ben hiç
Yarın batı karadenizde deniz etkili yağışlar mı olacak acaba ?
İnşallah olur diyelim..
Ustalar bakarlar
Afyonkarahisar
Eskişehir de kar yağışı var şu an
ZTK’da Yarı Final’e Yükselen 2.Takım DG Sivasspor Oldu
Sivas kupayı alır iterek kakarak sanki
Abi gülmeyin ama sırf mutlu hissetmek için bir şeyler düşünüp kendimi ağlattığım oldu sizde yaptınız mı hiç 😃😃
Kişiye göre değişir abim.
Maaşallah dayım. Allah daha çok versin
Yerlerde tutmaya başlamış süper yağıyor
Guzel yağıyor şu an
Siz hiç kendinizi bir derdiniz varken şarkı /müzik dinleyip ağlayıp rahatlattınız mı şahsen ben Ağlayınca rahatlıyorum sizde nasıl bir etki bırakıyor
Öksürük nasıl vücudun koruma silahı gibiyse,ağlamak da öyledir..Dertten sıyrılma ve rahatlama sebebidir.. İyidir ağlamak
Okul ders derken pek ilgilenemedim forumla nasılsınız değerli dostlar abiler kardeşler?
Şükür iyiyiz,sende iyiysen denktir işimiz
Yerler ıslak ama tutuyor ve güzel yağıyor Afyon'da
Sağlık bakanı yeni açıklamalar canlı yayında
Doğu Bölgelerde Kuvvetli Rüzgar Bekleniyor!
Yapılan son değerlendirmelere göre; Perşembe günü Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinde güney yönlerden kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına (50-70, yüksek kesimlerde 80 km/saat) bekleniyor. Kuvvetli rüzgarla birlikte ulaşımda aksamalar, soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlenmeler, yüksek kesimlerde tipi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
| Başlama-Bitiş Zamanı | 03.03.2022 06:00-03.03.2022 22:00 |
|---|
İç Anadolu’nun Doğusu ile Orta Karadeniz ‘in İç Kesimlerinde Kuvvetli Kar Yağışları Bekleniyor!
Yapılan son değerlendirmelere göre; Perşembe günü hava sıcaklıklarındaki azalmayla birlikte İç Anadolu’nun doğusu (Niğde, Nevşehir, Kayseri, Yozgat, Sivas), Tokat ve Amasya ile Samsun, Ordu ve Giresun’un yüksek kesimlerinde kuvvetli kar yağışlarının etkili olması bekleniyor. İl merkezlerinde 4-10 cm, yükseklerde 10-20 cm civarı örtü yapması beklenen kar yağışlarıyla birlikte ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
| Başlama-Bitiş Zamanı | 03.03.2022 00:00-03.03.2022 23:59 |
|---|