>>>WinteR<<< Melih08 Aligunaydin doğum gününüz kutlu olsun arkadaşlar.
Sağlıkla nice güzel yaşlara..
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur>>>WinteR<<< Melih08 Aligunaydin doğum gününüz kutlu olsun arkadaşlar.
Sağlıkla nice güzel yaşlara..
Umarım iyisinizdir bana soracak olacaksanız PERFECT'İM 10 numara 5 yıldız Biraz müzik, biraz oyun, birazda uyku derken bu günüde bitirdim değişikliği sevmem hep aynı şeyleri yaparım bu benim huyumdur 🤨
Sen,siz iyiyseniz bizde iyi oluruz Allah'ın izniyle..Bak keyfine Yusuf,hep böyle devam..
Bence yanılıyorsun tekrar diyorum ellerinde 4-5 tane SİHA’mızdan var 2-3 tanesini gönderseler işler değişir bir anda
Güzel abim 4 Siha'nin maliyeti ne olabilir? Gücü ne olabilir?
Rusya'dan bahsediyoruz..Biraz ciddiye alınca Ukrayna da dış destekli atar giderinden vazgeçer ve ayakları yere basar Zaten Türkiye'nin arabuluculuğunu kabul ettiler.Savas kolay değil bu zamanda,hele hele Rusya gibi bir güçle ..Rusya da ancak dik sözler eder oda "ben büyük bir ülkeyim"diye..Onlar da yok yere bu işe bulaşmazlar.
Anlaşma olur biter gider.. Ama öyle ama böyle.
Polis01 aleykumselam,sen işine bak ustam..
Hayırlı akşamlar herkese.
eee gececiler burdamiyiz. sistemlerin eli kulaginda...
ben takibe basladim
Hosgeldin ![]()
OsmanErdem 8-10 dakika baktım bana yetti ![]()
Hayattan yılmış bitmiş yorgun gibiyim kafam Allah bulah deneme sınavına giricem bu kafayla 🤦😔
Başarılar,az kendine gel,toparlan..Sen yaparsın,siz yaparsınız..
Sebepleri neyse az ötele ki zamanın senin olsun.Gereksiz yere kullanma
gunaydin arkadaslar ne bu sessizlik
Hayırlı sabahlar
Günaydın, hayırlı sabahlar, hayırlı Cumalar
Geçmiş olsun Polis01 tez şifa inşaallah
Buyurun arkadaşlar
Bu konuya da alalım oraya cuk yakışır abim
Buyurun arada göz atın
Bu takım ayrımı değil..Taze haber diye yazalım.Buyukler başta olmak üzere çoğu kulüp bu durumda maalesef.
Beşiktaş'ın yollarını ayıramadığı 4 futbolcunun yarım sezonluk maliyeti 50 milyon TL'yi buldu. Kış transferde siyah-beyazlılarda kadro dışı olan isimlerden sadece Adem Ljajic'e teklif geldi. Ancak Sırp oyuncu da İstanbul dışına gitmek istemedi. Fabrice N'Sakala, Douglas ve Jeremain Lens'le ilgilenen bile olmadı.
Günaydınlar herkese
Bende var çıkıyor Semih
Hatta ilk Forum
İkinci twetter
Üçüncüsü Facebook
Dördüncüsü Instagram