Gözleriniz aydın olsun arkadaşlar
Whisper tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
bendede var sinan ustad 3-4 gundur usttuk heralde soguklar kuvvetliydi. gecmis olsun
Geçmiş olsun hocam..Tez şifa inşallah
-
Müzik konusunu bulamadığım için buraya paylaşıyorum..
Güncel konular da Yusuf
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Görseller Sistemci5534 den.Kendi memleketinden bir kac kare
Samsun Ladik
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
-
Günaydın
benim de corona pozitif çıktı hastalığın son zamanları herkese bulaşıyor eski gücünü yitirdi tabii geçmiş olsun Sinan abiGünaydın, geçmiş olsun hocam,tez zamanda şifa inşallah.
-
Hayırlı geceler soğuk aldım hastalandım
Yat dinlen, hayırlı geceler.. Geçmiş olsun başkan
-
Gaziantep en son bu kadar kar yağışını ne zaman aldı bakmak lazım,10-20 cm lik daha kar geliyor
Genelde sıkıntılı bir ilimiz ama 87 efsanesinde orada askerdim. Subaylar, çarşıda halk onlu yıllardan bahsederlerdi "böyle hiç yağmamıştı diye"ama ne kadar yağdı bilmem.Sonrasın da yağmıştır ama son yağışlar da yollar kapandı ona da bakmak lazım hocam
-
Gece kabus gördüm kapkaranlık bir apartmandayım önümde ışıldayan bir kapı vardı (lamba açıktı herhalde) kapı açıldığında evin içerisi ateşler içindeydi ardından siyah suratlı bir yaratık gördüm bana bağırarak bir şeyler söyledi ama dili çok farklıydı ne dediğini anlayamadım. İnanın bana ciddiyim çok kötü durumdayım nolur yardım edin.
Bizlere yazman,bizim de sana yazmamız sadece sana geçici rahatlık verebilir Yusuf.
Ailenle görüş ve doktoruna başvur abim.
Geçmiş olsun acil şifalar.
-
Eskişehir tarafinda olan varmı havalar nasil
Sadece soğuk ama malum yerde kar var

Yegen geldi bugün öyle söyledi Serkannnn
-
Kalanlara gelenlere iyi geceler.. Kaçıyorum bende az uyumak lazım

-
Trakya kar görememe döngüsünü 2-3 Şubatta kıracak gibi gözüküyor inşallah bol bol kar alır Trakya.
İNŞAALLAH Ömer
-
Yasin71 denk :alkıs:
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. Şu anlık ısınma gözükmüyor gibi biraz daha soğuk taraftayız
Bende mi sıkıntı bilemedim ama..Gorseller açılmıyor tıklayınca Yasin71