hocam kimse niye soruma cevap vermiyor kastamonu sahil rakım 0 kar alıcakmı ne kadar alır
Gözden kaçmıştır abim..Bakarlar
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturhocam kimse niye soruma cevap vermiyor kastamonu sahil rakım 0 kar alıcakmı ne kadar alır
Gözden kaçmıştır abim..Bakarlar
Tahminin şimdilik de olsa yanılmasına sevindim ilk kez. Hafif kar yağıyor 4 5 saattir.
1950 den bu yana en iyi kar yağışını alan Bolu da (70cm) bu gelen 2-3 günlük yağışlar ile yeni rekor kıralacagi açıklandı
![]()
Gözünüz aydın olsun
yağmur yağıyor bizde şaka gibi niye hiç yüzümüz gülmüyor
Gelir gelir sana da İnşallah..
Bos durmayalım arkadaşlar, buyurun
ne dersiniz arkadaslar seneler sonra hatirlayacakmiyiz bu sistemi ?
sistem ici surprizlerde yasariz bellimi olur
o potansiyel var ama deilmi. benmi biraz abartiyorum kendimce bilemedim
Yok haklısın ,her zaman olmaz zaten, yıllardır eski sistem ve seneleri sayiklar herkes Mehmet :olumlu:
Beklentim yüksek o kadar yoğun kar verdi mgm
İnşaallah Faruk
iyi geceler havaların sesi ailesi kıyı ege ile iç egenin tam ortasındayız gördes olarak sinan kardeş yağış neden bizde son dakkikadada azalıyo kuru soğuk anamadım sağol
İyi geceler, hosgeldin ..
Eriştim onlara şimdi lakin konumuma yakın istasyon yok. Örnek olarak Sinop/Merkez 5 derece gösterirken benim konumuma kar yağıyor konumum rakımı da 90 yani aman aman bir rakımda da değilim.
Birde Windy i dene ..
Hayırlı Geceler Biraz Mola Veriyorum Kendime Buralardayım
Kaybolma, hayırlı geceler
Selamun aleyküm hayırlı akşamlar bol karlı haftalar olsun inşallah
Aleykumselam, Hayırlı akşamlar,bol karlı günler inşaallah
obasarr Erhankartal karsiyakalis CrossBench nyanaa youxell ilkerinam alperennn fatihtaskin242 skynet erncnmrcn
Hosgeldiniz
İyi akşamlar herkese
Dün ve bugün aramıza katılan arkadaşlar
Fatsafatsa Umutkaa BlackSnow06 arzecelik Sezer Yenidere Mervexxcd Meteorology Fan Yetkin35 Merttty murat2020 xsudexic Tanitim2022
HOSGELDİNİZ
İYİ GECELER HERKESE..
2011'de ilk defa Ankara'ya gittikten sonra 2011 2012 kışını yaşamıştım. Dedim ben nereye geldim bu ne güzellik 😂 aşağılar yağmurlu olsa Beytepe'ye çıkınca kar var her koşulda kar var. 😂 Kesimtilerle 4.5 yıl falan bulundum Ankara'da ama öylesi denk gelmedi.2014 Aralık ayıydı yanılmıyorsam 2 saatte 10 cm kadar birikim yapmıştı sonra anında ayaz buz. Dışarı fırlamıştık bir kaç arkadaş cebeci de yokuşlarda ne kaymıştık. 😂 Sonra gören geldi gören geldi. 😂
Güzel anılarınızı eksik etmeyin
Bu konuya da arada atalım kaynamaz ve kalıcı olur hikayelerimiz :alkıs:
Bulunduğumuz yerde ki sıcaklığı gerçeğe en yakın ölçen bir uygulama var mı? Bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
Var lakin ne iyi ne kötü bilmem pek ![]()
Ustalar ve sitede anlayan arkadaşlar yazarlar
Uçuşum iptal oldu
Hayırlısı neyse o olmuştur inşaallah Kerem hocam..
Hocam akşam çıktısında kötüye giden bir şeyler mi var ?
Kötü mü?
Sahutt gfs bozmuş galiba ne diyorsun?
Öyle bir yorum yok diyorum hocam
Aynen öyle Sahut gibi derim sizlere.