Hadi bana meteorolojik sorular sorarak beni sınav yapın en az 5 soru istiyorum. Ne gibi sorular derseniz örneğin
Kaç derecede grapuel yağışı olur.
kar yağışı için gerekli hava koşulları nelerdir?
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHadi bana meteorolojik sorular sorarak beni sınav yapın en az 5 soru istiyorum. Ne gibi sorular derseniz örneğin
Kaç derecede grapuel yağışı olur.
kar yağışı için gerekli hava koşulları nelerdir?
Kar seyrederken spor kanalında sadece denk gelen Newcastle Watford maçına gözüm takıldı.
Bir an için hızlı çekim mi özet diye şaşırdım.İsin şakası bir yana..Bizde oynanan lig maçlarını düşününce ![]()
Bu kadar mı hızlı geçişler olur? Bu kadar mı hızlı pas trafiği olur?
Aramızdaki dağlara okyanuslar da eklendi hala biz futbol diyoruz.Bizim oynadığımız futbol değil gerçekten de..
Diyarbakir merkezde kar basladi.
Gözün aydın olsun :alkıs:
Doğuya hakim arkadaşlar
Mkaymaz21 Harunsalman unbelievable
Hocalarım Malatya'da tek tük atıyor etkili olmaya hangi saat diliminde başlar?
@Salihh mesajımıza ve üslubumuza dikkat edelim
Gfs diyagramda bugün öğlen kar gecisi göstermiş galina %87 olarak varmi ihtimali
İzmir için kar durumu çok zor. Soğuk girdiğinde yağış çoktan bitmiş oluyor. Yükseklerde kky belki kısa süreli kar görülebilir.
Doğu Anadolu'nun Güneydoğusundaki Yoğun Kar Yağışlarına Dikkat!
Yapılan son değerlendirmelere göre; bu akşam saatlerinden sonra Doğu Anadolu'nun doğusunda görülecek olan kar yağışlarının, gece saatlerinden itibaren Bitlis ve Muş, yarın (Çarşamba) öğle saatlerinden sonra Hakkari il geneli ile Van'ın güneyinde, kuvvetli güneyli rüzgar (40-80 km/sa) ile birlikte yoğun (20 cm üzeri) olması beklendiğinden başta buzlanma ve don olayına bağlı ulaşımda aksamalar, tipi şeklinde yağış, çığ riski, ağaç ve direk devrilmesi ile çatı uçması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
| Başlama-Bitiş Zamanı | 19.01.2022 00:00-20.01.2022 11:00 |
|---|
Doğu Anadolu'nun Güneydoğusundaki Yoğun Kar Yağışlarına Dikkat!
Yapılan son değerlendirmelere göre; bu akşam saatlerinden sonra Doğu Anadolu'nun doğusunda görülecek olan kar yağışlarının, gece saatlerinden itibaren Bitlis ve Muş, yarın (Çarşamba) öğle saatlerinden sonra Hakkari il geneli ile Van'ın güneyinde, kuvvetli güneyli rüzgar (40-80 km/sa) ile birlikte yoğun (20 cm üzeri) olması beklendiğinden başta buzlanma ve don olayına bağlı ulaşımda aksamalar, tipi şeklinde yağış, çığ riski, ağaç ve direk devrilmesi ile çatı uçması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
| Başlama-Bitiş Zamanı | 19.01.2022 00:00-20.01.2022 11:00 |
|---|
Doğu Karadeniz'de Yoğun Kar Yağışı Bekleniyor
Yapılan son değerlendirmelere göre; bu akşam saatlerinden itibaren Doğu Karadeniz'de görülecek olan kar yağışlarının, Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin'in kıyı kesimlerinde kuvvetli, iç ve yüksek kesimlerinde yer yer yoğun (20 cm üzeri) olması bekleniyor. Mevcut kar örtüsünün üzerine yeni kar yağışı ile birlikte başta eğimi fazla olan dik yamaçlarda çığ riski, buzlanma ve don olayına bağlı ulaşımda aksamalar ve tipi şeklinde yağış gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
| Başlama-Bitiş Zamanı | 18.01.2022 18:00-20.01.2022 18:00 |
|---|
Whisper hocam galeriye yüklediğim son videoyu sana zahmet silermisin 18 mayıs videosunu
Hemen abim
Ege'de durumlar nasıl?
Afyon'da, Kütahya'da kar var .
Buraya atılan gorsellerden bu konuya da atalım arkadaşlar , toplu kalır böylece.
Buraya da atın gol var diye..Konuya da atmayı ihmal etmeyin
Kar yağışı görenlerin gözleri aydın..