Afyon bugün
Bugün Eskişehir
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAfyon bugün
Bugün Eskişehir
Hayırlı sabahlar, günaydın herkese.
Afyon da sabah yağan kar tuttu..Az arada atar bir kaç bir kaç..
Bu sabah Eskişehir
Bir durunda önümüzdekini yaşayalım önce arkadaşlar hemen 22 23 sormayın 😂😂
Yolculuk olunca haklı soran arkadaşımız..Ne olmaz ne olmaz derler ![]()
Yasin71 geçmiş olsun sana ve tüm halkımıza.
Allah afetinden korusun inşallah..Bu kış aylarında çok zor..Allah yaşatmasın.
SnowyKerem bir cevap Fevzi Burak hocamdan böyle abim
22 23 sisteminde hala netlik yok net bir şey söylemek çok zor şuan için
Hocalarim selamlar cumartesi sabah saat 9.30 da Trabzon İstanbul uçuşum ardından saat 2 de Bursa otobüs seferim olacak sizce eve dönebilecek mıyım hava şartları izin verir mi?
Daha Çok GösterBolge karışık o yüzden etiket çok edelim
Ve tüm arkadaşlar bir el atalım..
Hocalarim selamlar cumartesi sabah saat 9.30 da Trabzon İstanbul uçuşum ardından saat 2 de Bursa otobüs seferim olacak sizce eve dönebilecek mıyım hava şartları izin verir mi?
Daha Çok GösterBolge karışık o yüzden etiket çok edelim
Bolge karışık o yüzden etiket çok edelim
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 18-19 Ocak sistemi içi tahminim bu şekilde biraz acemice oldu fakat biraz uğraştırdı
(Bazı ilçelerde hata olabilir fakat 3 aşağı 5 yukarı bu şekilde bekliyorum)
Ömer :alkıs: eline sağlık..
Öyle olursa sonu yok ki
Olmaz mı
Var ama uzar gider diye yazarız , sonsuza kadar ![]()
Ğ yakalanınca stop eder.. Türkçe'de yok o harf ile başlayan.
İzdivaç yaso yazdı
Bende çığ dedim biter ama uzasın diye bişeyler ederiz.
Ğ ile bitiren altına aynı mesaja yeni başlama kelimesi atarsa oda olur.
Tekrar olmasa iyi olur vsvs
Kaç harf tutması gerekir
Son tek harf ile başlanacak
CuneytEmin burada da bulunsun, Kaynar gider orada
İyi geceler sana ve herkese
Eline sağlık..
Arkadaşlar öncelikle herkese iyi geceler diliyorum ilk defa kendi çapımda bir tahmin yürütüp sizlerle paylaşmak istiyorum önümüzdeki sistemle alakalı daha bu işlerde çok amatörüm hatalarım çok olacaktır şimdiden affola
Öncelikle sistemimiz marmara ve batı karadeniz tarafından giriş yapıyor bu sebeple ülkenin genelini etkileyecek gibi görünüyor.İstanbuldan başlamak gerekirse cephe yağışı ile soğuk 3 saatlik bir zaman diliminde çakışıyor ama sistemin geri kalanında istanbul deklerle görsel şölen yaşatır diye tahmin ediyorum avrupa kıyılarında bir örtü beklentim yok ama anadolu yakasının özellikle kuzey kıyılarında cıvık kalitesiz bir örtü oluşabilir onun dışında silivri beylikdüzü gibi yerlerde 5 ila 10 cm arasında örtü bekliyorum Karadeniz kıyıları genel olarak hepsi örtü alıcak Samsun ve Trabzon diğer kıyılara nazaran daha az alıcak özellikle Samsunun doğu ilçeleri İç anadoluda kara doyacak cm tahmini yapamam fakat herkesi tatmin edecek kadar hatta kayseri konya civarlarında hayatı olumsuz etkileyecek yoğunlukta kar bekliyorum.Onun dışında başkentte batı ilçeleri tatmin edici örtü bekliyorum batı ilçelerinde yağış sıkıntısı baş göstermesi muhtemeldir Güneydoğu anadolunun iç ve yüksek kesimlerinde 30 cm üstünde kar bekliyorum akdenizde oluşan kütlelerin desteğiyle beraber bu cm artabilir. Trakyanın gözü yaşlı yine yağışla cephe çakışmıyor gibi gözüküyor.Arkadaşlar benden bu kadar kendi çapımda cesaret edip bi tahmin yaptım yanlışlarım çoktür o yüzden çok dikkate almayın daha öğrenecek çok bilgi var.Herkese iyi geceler
Buyrun GFS ye arkadaşlar