Angora geriden gelip hepsini beğenmen. Eline sağlık 🎉
Benim taktik etmiş.. Çalıntı hareketlere prim vermeyelim ![]()
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAngora geriden gelip hepsini beğenmen. Eline sağlık 🎉
Benim taktik etmiş.. Çalıntı hareketlere prim vermeyelim ![]()
Resmen soğuk,hava buz Kesiyor
Evet burası da buz kesiyor..
Bu otomatik çıkıyor değil mi? Çok güzel bir uygulama
Evet uzun zamandır var,otomatik kutluyor ..
Bizde çıkmadı o mübarek şey ya da görmedim,güzelmiş 🙂
Sen görmemişsin demekki,pas geçmez Yaso
Hasan61 ben müzik anladım sanırım ama sen hep kar videoları atarsın.
Kusura bakma yanlış anladım ben,bu konuya at abim bakalım hele.
bana video paylaşım konusunu atarmısınız arkadaşlar birşeyler paylaşıyım orda hiç uykum yok
Müzik konusu var
Link atılabilir sadece Hasan .
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Hasan bu uyutmaz da ,bitmez de yav
Bakın ben böyle gfs güncellemesini merak ettiğimden Uykuya karşı direniyorum ama bir daha uyuyamazsam sabaha cenazem çıkar ben çok yorgun oluyorum uyuyamayınca çünkü.
Yat sen Yusuf
Saadet mrtzbk Yuksekdag ConSnow34. Doğum gününüz kutlu olsun..
Sağlıkla nice güzel yaşlara inşaallah
Abi çok az paylaşım geliyo
Haklısın ama ensede boza pişiyor Cengiz kardeş ![]()
Site
Twetter
YouTube
Maalesef o sayfa içinde vakti olan bol bol haber video veya hava durumu paylaşacak arkadaşlar lazım ama şu an yok.
YouTube kanallarımız da örümcek bağladı adeta..
Bakılacak ama nasıl ve ne zaman ..
Bu Facebook da havalarınsesi diye sayfa var bizim mi?
Evet Cengiz
Furkan190355 alıntı ile aldım burada da bulunsun :olumlu:
Daha Çok GösterENS 168
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 192
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
4 sayfa ne zaman yazdınız ki ?
Böyle giderse işimiz zor yav..
Sinan başkan pasta etmişsin emojilere beğen ek diye basarız pasta çıkar yav ..
Her yer pasta tifan doldu
Zaten sizde bu dalga geçme gülme vs şeyler ve insanları kayırma özelliğiniz olduğu sürece biz hiç bişey olamayız.
Bunu sen bana mı söylüyorsun? Teşekkür ederim kendi adıma Çağrı
Misal olarak hikayende ki anne karakterinin bir apartmanın bodrumuna gidişi ve onu takip eden çocuğun ruh halini okuyucu açısından daha ilgi çekici yapmak ve o korkuyu hissettirebilmek için güzergah ve hava hakkında daha çok ayrıntı verebilirsin.
Aynen öyle abim, güzel bir noktaya temas etmişsin.
Bir misal de ben vereyim
"Raskolnikov'un bir apartman merdivenlerinde yürüyüşü hala sanki gözümün önünde.Neden ?o kadar ayrıntıya girmiş ki Dostoyevksi, bina ve raskolnikov'un ruh halini adeta harf harf, kelime kelime okuyucunun beynine işlemiş"
Yusuf da zamanla daha güzel işlere imza atacaktır eminim..
Teşekkürler kar'dag57
Komik mi Eren ne gülüyon
Kızacak bir durum yok abim,biz bize şaka ederiz işte.