50 sayfa kadar ilerletmeyi düşünüyorum ama bakalım nereye kadar yazabilecegim 😊
Fazla uzatmadan bitir de göreyim, okuyayım..
Arka sokaklar gibi sürerse (bu sadece bizim ülkemizde olur)
Benim ömrüm yetmez yav ![]()
![]()
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur50 sayfa kadar ilerletmeyi düşünüyorum ama bakalım nereye kadar yazabilecegim 😊
Fazla uzatmadan bitir de göreyim, okuyayım..
Arka sokaklar gibi sürerse (bu sadece bizim ülkemizde olur)
Benim ömrüm yetmez yav ![]()
![]()
Zonguldakli67 hayırlı olsun abım, başarılar
@Sea Effect Snow
Yusuf Allah senin ne ede 
Yav bitir de, az günlük güneşlik bişeyler de yaz ![]()
Eline sağlık güzel gidiyor :alkıs:
Sağol başkanım da ne için hayırlı olsun
Mod der, hayırlı olsun Sedat
Allah rahmet eylesin.. Tanımıyorduk tam olarak ama öldükten sonra nasıl bir sporcu ve insan öğrenmeye başladık.
Alkış için bir şey yazmaya calismayayım,calismayalım amaç belli güzel bir dayanışma olmuş..
Takip ediyoruz
Hayırlı Akşamlar
Ailesi. Bu Akşam İşteyim Ama Uzaktan Takipteyim Ara Sıra😊
İyi akşamlar, kazasız belasız görevler
aomine hosgeldiniz
Abiler bu kamkat meyvesi hiç yedinizmi a101 den alaym dedim paraya kıymış olmam inşallah
İlk defa duydum..
Derler ya"en kestirme yol bildiğin yoldur"
Bazı tatlar bize asla uymuyor.
Safranboluyu soran arkadaş vardı evet kar alır
Mertkoroglu Emirhan Fuat :okey:
Batı Karadeniz'de Beklenen Kuvvetli Kar Yağışlarına Dikkat!
Batı Karadeniz bölge genelinde 15.01.2022 sabah saatlerinden itibaren kuvvetli yer yer yoğun kar yağışları bekleniyor. Yağışların bölgenin kıyı kesimlerinde yağmur ve karla karışık yağmur şeklinde başlayıp Cumartesi akşam ve gece saatlerinden itibaren yoğun kar yağışı şekline döneceği tahmin ediliyor. Kuvvetli kar yağışlarının 16.01.2022 Pazar akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor. Rüzgarın kuzey yönlerden kuvvetli yer yer fırtına şeklinde esmesiyle birlikte tipi şeklinde kar yağışı, buzlanma ve don olayı ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
| Başlama-Bitiş Zamanı | 15.01.2022 09:00-16.01.2022 18:00 |
|---|
Ege ve Akdeniz Bölgelerinde Zirai Don Olayına Dikkat!
Tarımsal faaliyetlerin devam ettiği Ege ve Akdeniz Bölgelerinde; 15.01.2022 ilk saatlerden, 17.01.2022 sabah saatlerine kadar, hava sıcaklıklarının düştüğü akşam ve gece saatlerinde kıyılarda hafif, iç kesimlerinde orta kuvvette, yükseklerinde kuvvetli zirai don olayı beklendiğinden çiftçilerimizin ve ilgililerin dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.
Don Olayı
Günaydın forumdaşlar
Hayırlı sabahlar
Ooo biz iki güncelleme devirdik winter ve sinanla. Grup yeni kalkıyor. Devir teslim yaptıysak ben uyuyayım. Sabah güncellemesi için erken kalktım. Hayırlı işleriniz olsun. Akşam görüşmek dileği ile...
Günaydınn
Ailesi😊😊
hayirli cumalar işiniz rast gitsin
Hayırlı Cumalar, İyi günler herkese
Sahutt aleykumselam abim.
Eline sağlık, bölge olarak ve tüm yurtta güzel yagislar göreceğiz İnşaallah..