Nereye geldim hocam ben zaten burdaydim 🤔♥️
Görsel için dedim yav ![]()
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturNereye geldim hocam ben zaten burdaydim 🤔♥️
Görsel için dedim yav ![]()
Varsa alalım gol haberlerini ![]()
-FARUK- yağış ne alemde,devam mı ?
Varsa görsel bu konuya da ekleme ediver..
Eskişehir de 12.30 dan beridir inceden kar yağışı var.
İçerde yağış olmayabilir,bana atılan konum biraz yüksek
Abi bi beşiktaşlı olarak önder hoca cidden çok iyi idare ediyor onla yolları ayıracaklarını sanmam
Gec abim onu geç..
Hala onay bile verilmedi Hoca olarak..Biraz elleri bol olsa,bir başarısızlık gelse anında Karaveli yollanır.
Sen iki kupa alan adamı paket ettin yolladin,Terim i yolladin Karaveliyi uzaya atarlar
(İnşaallah atmazlar,ben ilk anda devam edilsin dedim ama)
Yav geçici bir çare..Adeta şarkı sözünde olduğu gibi "Acılara tutunmak"
Onlara göre öyle,bana göre iyi..Asla bizden birlerine fazla şans tanımıyoruz nedense.
Bu coğrafya da nasıl Mustafa Denizli,Fatih Terim, Şenol Güneş ve son yıllarda Abdullah Avcı yı parlattı ona şaşarım.
Neyse Kartal ile devam edilmez..Löw sezon başı veya onun kariyerinde bir hoca ile anlaşılır,İsmail Kartal da ya kalır gelen hocanın yanında (kalır da kapriz yok onda)
Yada güle güle derler .. İnşaallah demezler de kalır.
Bjk ilk hamlede Karaveliyi ,Fb de İsmail hocayla yolları ayırırlar.
Bence devam etsinler ne olacak ..
Ankaragücünden tanıyorum iyi hoca bence Fenerbahçeye hayırlı olsun
Evet Rıdvan gibi,Löw gibi,Hiddink gibi onada FB de sabır gösterilmemişti..
İyi karakterli ve içerden birisi..Ne derseniz yapar ..
Hayırlısı olsun ne diyelim..
Denizlerimizde (Doğu Karadeniz'in doğusu) Kuvvetli Fırtına Bekleniyor!
Doğu Karadeniz'in doğusunda rüzgarın bugün (12.01.2022 Çarşamba) akşam saatlerinden itibaren batı ve kuzeybatı, doğusu güneybatı yönlerden 7 ila 9 kuvvetinde (75-90 km/sa) kuvvetli fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın, Perşembe günü sabah saatlerinden itibaren etkisini kaybedeceği beklenmektedir.
| Başlama-Bitiş Zamanı | 12.01.2022 18:00-13.01.2022 06:00 |
|---|
Denizlerimizde (Güney Ege) Fırtına Bekleniyor!
Güney Ege'de rüzgarın bugün (12.01.2022 Çarşamba) öğle saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeydoğu, güneyi kuzeybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın, Cuma günü sabah saatlerinden itibaren etkisini kaybedeceği beklenmektedir.
| Başlama-Bitiş Zamanı | 12.01.2022 12:00-14.01.2022 06:00 |
|---|
Hayırlı günler herkese..
MGM uyarıları pata kute geliyor
Doğu Karadeniz’de Kuvvetli Yağışlara Dikkat!
Bugün akşam saatlerinden itibaren Doğu Karadeniz’de görülecek olan yağmur ve sağanak şeklindeki yağışların, zaman karla karışık yağmur ve kar yağışına dönerek Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin çevrelerinde kuvvetli (21-50 kg/m2), Trabzon’un doğusu, Rize il geneli ve Artvin’in kıyı kesimlerinde çok kuvvetli (51-75 kg/m2) olması bekleniyor. Kar yağışının yarın (Perşembe) öğle saatlerinden sonra bölge genelinde etkili olarak kıyı şeridinde yer yer 5 ila 10 cm, iç kesimlerde yoğun (20-30 cm) olmak üzere Cuma (14.01.2022) günü sabah saatlerine kadar devam edeceği tahmin edildiğinden meydana gelebilecek sel, su baskını, yağış anında kıyılarda kuvvetli rüzgar ile buzlanma ve don olayına bağlı ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir
| Başlama-Bitiş Zamanı | 12.01.2022 18:00-14.01.2022 10:00 |
|---|
Batı ve Orta Karadeniz’de Kuvvetli Yağışlara Dikkat!
Yapılan son değerlendirmelere göre; Batı ve Orta Karadeniz kıyı kesimlerinde halen devam eden yağmur ve sağanak şeklindeki yağışların, akşam saatlerinden itibaren karla karışık yağmur ve kar yağışına dönerek Düzce, Zonguldak, Bartın, Kastamonu’nun kuzeyi, Sinop ve Samsun çevrelerinde kuvvetli (21-50 kg/m2), iç kesimlerde yer yer kuvvetli kar (10-20 cm) şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Meydana gelebilecek sel, su baskını, yağış anında kıyılarda kuvvetli rüzgar ve kuvvetli kar yağışına bağlı ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
Su Baskını - Sel - Buzlanma - Don Olayı - Ulaşımda Aksamalar
Doğu Anadolu'nun Batısındaki Kuvvetli Yağışlara Dikkat!
Yapılan son değerlendirmelere göre; Doğu Anadolu'nun batısında halen devam eden yağmur ve karışık yağmur şeklindeki yağışların, zamanla kar yağışına dönerek yarın (Perşembe) sabah saatlerine kadar Tunceli il geneli ile Erzincan'ın güney, Elazığ'ın kuzey ve Bingöl'ün kuzeybatı ilçelerinde kuvvetli (21-50 kg/m2), 1200 m üzeri rakımlı kesimlerde yer yer yoğun kar (20 cm üzeri) şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Meydana gelebilecek yağış anında kuvvetli rüzgar ve tipi, buzlanma ve don olayına bağlı ulaşımda aksamalar ile çığ oluşma riski gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir
| Başlama-Bitiş Zamanı | 12.01.2022 11:00-13.01.2022 08:00 |
|---|
Doğu Anadolu’nun Güneydoğusundaki Kuvvetli Yağışlara Dikkat!
Yapılan son değerlendirmelere göre; Doğu Anadolu’nun güneydoğusunda beklenen karla karışık yağmur ve kar şeklindeki yağışların, Hakkari, Bitlis, Batman, Şırnak ve Siirt çevreleri ile Van’ın güney, Muş’un güneybatı, Diyarbakır’ın kuzeydoğu ve Bingöl’ün güneydoğu ilçelerinde kuvvetli (21-50 kg/m2/12 saat), rakımı 1100 m üzeri kesimlerde yer yer yoğun kar (20 cm üzeri) şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Meydana gelebilecek tipi şeklinde yağış, buzlanma ve don olayına bağlı ulaşımda aksamalar ile çığ oluşma riski gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
| Başlama-Bitiş Zamanı | 12.01.2022 18:00-14.01.2022 11:00 |
|---|
Salih61 Hocam senin değerlendirmen ne yöndedir
Fevzi Hocam sabahda sormuştum Giresun durumu nedir
Gözden kaçmıştır, bakarlar abim