Ömer doğum günün kutlu olsun abim.. Sağlıkla nice güzel yaşlara inşallah :alkıs: :alkıs:
Whisper tarafından yazılan gönderiler
-
-
Stop arkadaşlar, bu akşam trafik fazla karışıyor.. Karşılıklı mesajlara girmeyelim.
-
Hayırlı geceler @Salihh sana ve herkese..
Az daha sakin kalalım artık,kar,dolu, yağmur da yağar.. Kazasız belasız yağsın inşaallah.
-
Forumda yeniyim inşallah güzel sistem alacağız

Hosgeldiniz , inşallah dilediğiniz,diledigimiz gibi günler bizlerin olsun.
Takip ettim kayıt sonrası epey bir zaman (11-12 saat ) online olmadınız..Yoksa hoşgeldini ihmal etmeyiz

İyi forumlar
-
Evet arkadaşlar, abilerim hepinize benden ikişer tane iyi akşamlar diliyorum... Hayatınız boyunca şuana kadar en mutlu olduğunuz yıl hangisi. Benimkini sorucak olursanız 2013-2015 yılları. Hayatın eskisi kadar bir tadı yok biliyorsunuz virüsüydü orman yangınlarıydı 2020 ve 2021 yılı çok kötü geçti artık güzel yılları zor bulacağımızı düşünüyorum.
İyi akşamlar sana da..
Daha ne günler gelir, geçer Yusuf,iyisi çok bir ömrün, ömrünuz olsun tüm arkadaşlar için.
-
Bu guzellik nasıl özlenmez,izlenmez, sevilmez ki
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
SelamunAleyküm abiler ablalar . Uzun zamandan sonra gine geldim :D
Aleykumselam, hosgeldin Emirhan..
Nerdesin sen ?
-
@Yusuf45 depeni delecek senin
hatta bak deldim..Eline sağlık,yahu hep uç hikayeler yazmak zzorundamısın?

Hucceten gidecez bı gün senin yüzünden..
-
Takip EDELİM
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
06.01.2022
İCON
SABAH GÜNCELLEMESİ
3h-180h
06.01.2022
İCON
ÖĞLE GÜNCELLEMESİ
3h-120h
Fevzi Burak hocam ahanda attım sabah ve öğle
-
Hayırlı sabahlar
-
Hocalarım Malatya için önümüzdeki haftalar tahminler nelerdir?
Cat pat ben yazayım , ustalar da gözlerine çarparsa yazarlar.
Pazar, pazartesi yağışlar geliyor,devamin da Cuma günüyle beraber sıcaklık da düşünce kky ve az çok kar var Malatya'ya .. Yağışlar için güvenilir değildir bu günden yazmak ama not etmiş olalım.
Fevzi Burak Yasin71 Muhammed Ali THE_AZOR ve tüm arkadaşlar vakti olan bir göz ativersin abilerim..
-
-
Aynen Yusuf yazmaya devam..Bide günlük güneşlik yada kar tifan etsende ürke ürke okumasak

-