Bu var hem görsel hem model atılabilir..
Whisper tarafından yazılan gönderiler
-
-
Sinan hocam unutlmaz kışların modellerini atabilceğimiz bir konu olsa nasıl olur hatıra kalmış olur hem? eski efsaneleri atsak oraya modellerini filan hem böylelikle gelen sistemler benziyormu benzemiyormu bakmış oluruz bence güzel fikir olabilir değerlendirin derim

Var var atayım ...Az bakem sağa sola Hasan
-
Herkese iyi günler..
Yarışmalar var unutmayalım, Polis01 yarışmaya katılmayı unutma sende abim,sonradan listeye alındın haberin olsun..
-
Pekii nasıl bir his veriyor abi?
Bilemedim Yusuf..
-
Bir korku müziği buldum size nasıl hissettiriyor düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim
Güzel değil,korku müziğine pek uymuyor sanki
-
Orada bir hata yapmışım elimden geldigince iyi yapmaya çalıştım kusura bakma abi zamanla daha iyi olacak umarım
Hata değil düzeltme ediver bence ..Kaçmadan çalabilir ,kaçmaya karar verdin ama kabinden çıkarken 911 de işine yaramayan telefon çaldı...Mesela veya böyle de kalabilir ..Top sende , eline sağlık güzel olmuş..
-
Yusuf gece gece bizi de zıplatıyorsun
@Yusuf45 eline sağlık, güzel ve ürkütücü olmuş yine.Sonda ya benim bir anlamadığım olay var veya sende bir açıklama veya hikaye eksikliği var.
Telefon? Kaçtın tel çaldı,hangi tel? Buna el at bakalım ..
Der ki
Kaçma cesaretini kendimde buldum, kalbim yerinden çıkacak gibi atıyordu. Telefon çaldı, tereddütle telefonu alırken ellerim titriyordu. Telefonu kulağıma götürdüm ve kahkaha sesini duydum. Aynı kahkahayı.
-
2-3 saat evvel online durumdaymış.
Etiket ettiniz gelir yazar,bu sene fazlaca meşgul ..
-
TRTSPOR yenileniyor mu?
Benden yaşlı adamların cirit attığı,işin az adamın bol olduğu TRT de mi değişim olacakmış..
Bakalım neler olacak Mustafa..
-
Rize ve Artvin'in Yükseklerinde Kuvvetli Kar Yağışı Bekleniyor!
Yapılan son değerlendirmelere göre; bugün akşam saatlerine doğru Rize ve Artvin'in 700 m üzeri yüksek kesimlerinde kar yağışının etkisini arttırması ve yer yer kuvvetli (10-20 cm) olması bekleniyor. Gece saatlerinden sonra etkisini kaybedeceği tahmin edilen kuvvetli kar yağışlarının oluşturabileceği ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
Başlama-Bitiş Zamanı 04.01.2022 17:00-05.01.2022 03:00 -
Rize ve Artvin'in Yükseklerinde Kuvvetli Kar Yağışı Bekleniyor!
Yapılan son değerlendirmelere göre; bugün akşam saatlerine doğru Rize ve Artvin'in 700 m üzeri yüksek kesimlerinde kar yağışının etkisini arttırması ve yer yer kuvvetli (10-20 cm) olması bekleniyor. Gece saatlerinden sonra etkisini kaybedeceği tahmin edilen kuvvetli kar yağışlarının oluşturabileceği ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
Başlama-Bitiş Zamanı 04.01.2022 17:00-05.01.2022 03:00 -
Ben yaşı 32-33 olmuş başarılı ama elimizde kalacak bir oyuncu için dedim..
Şampiyon olduk bu sezon Salih61 hocam,peki ne olacak?
Geçen sezon da bjk şampiyon oldu,essek kadar para aldı ama deve yüküyle para harcadı.Sampiyonlar Ligi'nde nerede?bizim ligimizde nerede?
Örnek çok bizde..Arka arkaya 4,3,2 şampiyon olan kulüplerimiz var, neredeler ve ne seviyedeler?Borç batağında hepsi.. Başarı nerde ?
Bir sonraki yıllarda şampiyonlar ligi ne eleme ile gidilecek duruma düştük.
Yıllardır Avrupa da nal topluyoruz kulüpler olarak,milli takım olarak.
2004 model bir aracım var ve gayet de memnunum..Yolda da koymaz, arıza da vermez..Masrafi da, algısı vergisi de benim halledeceğim düzeyde.Bir başka araç almam bana ek külfet diyelim.
Vergisi fazla,kaskosu fazla, bakımı fazla..
Benim ev düzenini bozacak bir karar olacak yani.
Tıkır tıkır işleyen bir basit işi başıma bela etmeme gerek varmı ?
Beni bozacaktır çünkü, gelir belli..
Kulüplerin de durumları belli,borç ayyuka çıktı abim..
-
Visca'nın yarın ve ya Çarşamba günü burada olması bekleniyor
Perşembe günü kim vermişti haberi acaba biz bitti dersek bitmiştir gerisini pürüz çıkmazsa hallederler

Uzamış gitmiş bir takım ve hala transfer?
Dün yada eveli gün yazdım sanırım..Ne olacak adam alınca TS a?Ne gerek var?
Bir ritm bulmuşsun,bir yol katetmissin yeterlidir bu sezona..Fazla var eksiğin yok.
Yanlış işler bu işler ,borç kapanmaz böyle oda not olsun..
-
Basın yoluyla yönetim ve hoca açıklamaları Galatasaray da suların ısındığını gösteriyor.
Karşılıklı yapılan konuşmalardan hoca memnun değil, yönetim de memnun değil. Yani yönetim bir öneri sunmuş,hoca kabul etmem diyor, yönetim de bu böyle gitmez diyor.
Basına aktarılması ve yapılan açıklamalar da"kamu oyu bilsin" anlamına geliyor.Bakalım neler olacak Galatasaray da.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.