Eczacıya soracaksın Salih..İlaç konusunda Dr dan daha bilgili insanlardir.
Whisper tarafından yazılan gönderiler
-
-
Size bir soru
Antartika da kar yoğun yağar mı?
Soğuk vardır da mutlaka da,yağış ne kadar bir bilene soralım ..
depakin risperdal lustral kullanıyorum psikiyatri ilaclari
Allah sana ve hepimize sağlık,sihhat versin ..
-
Abi benim hesapppp çok saasirdim
Niye şaşırdın üle

Sen sitenin gedik paşası gibisin.Hatta şaka edelim biraz da,site kurulmadan üye bile olmuşsundur

E BAKAM Salih..
-
İyi günler herkese
-
Beşiktaş, 2009 ile 2019 yılları arasındaki dönemi kapsayan özel incelemede 102 milyon Euro’luk istisnai durum tespit edildiğini açıkladı. Beşiktaş Kulübü’nde 2004-2012 yılları arasında Yıldırım Demirören ve 2012 ile 2019 yılları arasında Fikret Orman başkanlık yaptı.
İstisnai? Kural dışı bir harcama,para kaybı veya faturasız bedel ödeme, olmayanı alma vsvs .
Nuh başkan takıldı.bu konuya kendi başkanlığını yaptığı dönemde incelendi.
Ayrıntılar buradan bakılabilir.. İşler Arap saçı BJK da..Ha inceleme yapılsa yüzde yüz eminim hemen hemen her kulüpte karşılaşılacak hadisedir bu,bunu da not edeyim.
Haber diye attım,al birini vur ötekine derler..Bence hepsi de aynı
-
Burada kaynamasın kalıcı olsun.Bu konuya da ativer
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Weatherr bell üyeliği olan varsa buradan ecmwf gfs kar haritalarını paylaşabilir mi rica etsem
Ekleyelim burada olsun.Tahmin konusundan alalım.
-
Denizlerimizde (Batı Karadeniz’in Doğusunda (Kastamonu Kıyı Kesimlerinde)) Kısa Süreli Fırtına Bekleniyor!
Rüzgarın; yarın (Cumartesi) günün ilk saatlerinden itibaren Kastamonu kıyı kesimlerinde güney ve güneybatı yönlerden etkisini artırarak 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Fırtınanın; öğle saatlerine doğru etkisini kaybetmesi beklenmektedir.
Başlama-Bitiş Zamanı 25.12.2021 01:00-25.12.2021 11:00 -
Denizlerimizde (Batı Karadeniz’in Doğusunda (Kastamonu Kıyı Kesimlerinde)) Kısa Süreli Fırtına Bekleniyor!
Rüzgarın; yarın (Cumartesi) günün ilk saatlerinden itibaren Kastamonu kıyı kesimlerinde güney ve güneybatı yönlerden etkisini artırarak 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Fırtınanın; öğle saatlerine doğru etkisini kaybetmesi beklenmektedir.
Başlama-Bitiş Zamanı 25.12.2021 01:00-25.12.2021 11:00 -
Özel sohbete bakiver abim..
-
Bakmak isterseniz buyrun arkadaşlar.Model için faydası olacaktır
The content cannot be displayed because it is no longer available. Burada da yine faydalı bilgiler var
Burada
Buralara
atarsınız epey sorularınıza cevaplar bulursunuz.. -
Kar Videolarınızı ve Resimlerinizi Bu Başlık Altında Paylaşım Yapalım Kaybolmasın Sonra
Bismillahirrahmanirrahim diye atıyorum açılış töreni edeyim

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Semih Ö. güzel videolar.. Baktım beğenilerimi de attım.
Yeni görevinde başarılar dilerim, hayırlı olsun :alkıs:
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 

Popüler epey eski bir görsel ama dehşet güzel ve ilginç Hasan.
Bunların 3_4 devamı da vardı sanki..
-
Aleykumselam, hayırlı Cumalar