Whisper tarafından yazılan gönderiler
-
-
Milli sporcu Semih Saygıner 3 Bant Dünya Şampiyonasında Şampiyon oldu..
Başarılı sezonlar sonrası Toprak Razgatlıoglu bu sezon yarışlar sonunda Dünya Superbike şampiyonu oldu ve ödülünü aldı.
-
-
-
Hayırlı sabahlar, günaydın herkese.
-
Beşiktaş son 6 maç 1 galibiyet
Fenerbahçe son 6 maç 1 galibiyet
Galatasaray son 6 maç 1 galibiyet
Döküyorlar maalesef..Ligin de tadı tuzu kaçtı..
Trabzonspor ise rekorlar kırarak yoluna devam ediyor.
-
Kıyı Bölgelerde Aşırı Yağışa Dİkkat
Yarın sabah saatlerinden itibaren İzmir , Muğla ve Aydın çevresinde olacak aşırı yağışa dikkat. Yer yer Oraj aktivitesi de görülebilir.
Özellikle Muğla civarında ki yağışlar çok ciddi seviyede. Gerekemdikçe dışarı çıkmayalım. Pazar sabah saatlerinden itibaren yağış bölgeyi terk ediyor.
Kazasız belasız yağışlar olur inşallah.
Afyon merkez de hafiften yağış var..Avanak ıslatan diyelim..
-
-
Dayı seni buldum :koşma:
çaktırma o zaman Sahut -
Sinan abi detaylı ekleme yapcaktin bekliyoruz tahminini
Sinan yoldaydi ve memleketine gitti..Bir kaç gün misafir olacak..
Yazar boş zaman bulunca
-
BayBerke0 hosgeldiniz
-
ECMWF Güncellemesine Başladım Haydi Sinerjiye
HAYDİ BUYURUN
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Trabzonspor'un net borcunun, 1 milyar 481 milyon 471 bin 248 lira olduğunu açıklandı.
(95 Milyon Euro)
Çok takılmamak gerekiyor artık yav tl Euro farkı ne böyle ya uğurcan la Abdülkadir satılsa yarıya düşecek gibi duruyor
O borç kapanmaz Mustafa..
Zaten kapanmadigi için devlet kulüplerin borçlarını yapılandırdi.
Bir ara yazmıştım buraya ama rakamları bilmem...Yakın tarihlere ait böyle bir not var ama.
Mahmut Ören'in okuduğu denetleme kurulu raporuna göre, kulübün borcunun 31 Ağustos 2021 tarihi itibariyle kısa vadeli borcunun 403 milyon 882 bin TL, uzun vadeli borcunun ise 1 milyar 283 milyon TL olduğu, kısa vadeli gelirlerin düşmesinin ardından kulübün borcunun 1 milyar 346 milyon 332 bin TL olduğu açıklandı.
-
-
İlk kuruluşumuz da görev almasıyla ve moderatör göreviyle bu foruma çok emek veren,çok konu açan ANALİZCİ nin de doğum günü bugün.Arada yine geliyor foruma.
ANALİZCİ doğum günün kutlu olsun abim.
Ve Yasin Marul Realistic doğum gününüz kutlu olsun