Saben59 hosgeldiniz
Whisper tarafından yazılan gönderiler
-
-
Günaydınlar efem. Hayırlı, mutlu haftasonları
.Herkese günaydın
Hayırlı günler
Hayırlı günler Mutlu hafta sonları ailemizle çocuklarımızla büyüklerimizle mutluluklar hep beraber
Hep mutlu olalım inşallah Allah yüzünüzü güldürsün her daim
Allaha emanetsiniz

Hayırlı günler herkese
4 Aralık 2019
Faruk daha güzeli olsun inşallah bu sezon da.. Görseller için teşekkürler :alkıs: ben biraz düzelttim,kestim.
-
Whisper sence de çok sessiz değil mi forum 😂 nerde bu millet nerde bu insanlarr
Aynen öyle..Az ses edeyim hele

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Evet abi arazi motoru. Gerçekten öyle hastalık farklı bir tutku ama artık yok sattım da araba almayı düşünüyorum. Onunla turlarız artık dayıı 🥳😂
He tamam o zaman
-
Yasin71 motorla bi tur edelim kar yağmadan..
Arazi motoru sanırım, görüntü öyle sanki.Motor bir başka hastalıktır :alkıs:
-
Afyon merkez bu akşam..Kar iki gün önce yükseklere yağmıştı.. Bakalım bize de gelecektir inşaallah
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
2020 Aralık Adilcevaz
Trakya'da Beklenen Yerel Kuvvetli Sağanak Yağışlara Dikkat!
Trakya'da beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların Edirne çevreleri ile Tekirdağ'ın batı ilçelerinde (Malkara, Şarköy, Hayrabolu) bugün akşam saatlerinden itibaren, Kırklareli çevrelerinde ise gece saatlerinden itibaren yerel olarak kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Sel, su baskını, yıldırım, ani kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. Kuvvetli yağışların yarın 04.12.2021 Cumartesi öğle saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor.
Başlama-Bitiş Zamanı 03.12.2021 15:00-04.12.2021 12:00 -
Denizli ve Uşak Çevrelerinde Beklenen Kuvvetli Sağanak Yağışlara Dikkat!
Denizli ve Uşak çevrelerinde beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların 04.12.2021 Cumartesi sabah saatlerinden itibaren yerel kuvvetli (21-50 kg/m2) olacağı tahmin ediliyor. Sel, su baskını, yıldırım, ani kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. Kuvvetli yağışların 05.12.2021 Pazar sabah saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor.
Başlama-Bitiş Zamanı 04.12.2021 06:00-05.12.2021 09:00 Denizlerimizde (Kuzey Ege) Fırtına Bekleniyor!
Rüzgarın; bugün (Cuma) akşam saatlerinden sonra Kuzey Ege’de güney ve güneydoğudan, zamanla güneybatıdan etkisini artırarak 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın; öğle saatlerinde kuzeyi ile zamanla genelinde etkisini kaybedeceği bekleniyor.
Başlama-Bitiş Zamanı 03.12.2021 23:00-04.12.2021 15:00 -
Antalya'da Beklenen Şiddetli Gök Gürültülü Sağanak Yağışlara Dikkat!
Antalya il genelinde beklenen gök gürültülü sağanak yağışların 04.12.2021 Cumartesi sabah saatlerinden itibaren merkez ve batı ilçelerinde genellikle kuvvetli ve çok kuvvetli (30-75 kg/m2) Kaş, Demre, Finike, Kumluca, Kemer ve Konyaaltı ilçelerinde şiddetli (51-100 kg/m2) yer yer aşırı (100 kg/m2 ve üzeri) olacağı tahmin ediliyor. Sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ve fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. Kuvvetli ve şiddetli yağışların 05.12.2021 Pazar öğle saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor.
Başlama-Bitiş Zamanı 04.12.2021 06:00-05.12.2021 12:00 -
Acaba 8inde iç bölgelerde kar olasılığı var mı diyagramda olasılık düşük girilmiş ama ortalama sıcaklık 0a baya yakın gözüküyor birkaç derece oynamalarla bir şeyler olabilir
Az daha sabır , Eskişehir de pas geçmez ..Yeterki yağış gelsin, yağışla kar yağışı mutlaka olacaktır.Çarşamba günü sıcaklık düşüyor ve 100 de 80 üstü yağış olasılığı var.Bakalim yapar bir şeyler inşaallah
-
Lowless hosgeldiniz
-
neler.en çokda ne hoşuma gidiyor biliyormusnuz bu formda..sevgiliyi bekler gibi beklemesi herkezin.ha geldi gelecek,bence gelir,yok olmadı :)) güzel insanlarsınız,kar yağması hala size güzel duygular veriyor.bi tarafınız hala çocuk kalmış ,bence bu forumdakilerde gördüğüm bu..hepinize saygılar,düzgün ve saygılı muhabbetiniz içinde hepinizi tebrik ediyorum.
Aynen öyle Ercan kardeşim :alkıs: Bir sevgili işte beklenen..
Bizlerde seni ,sizleri seviyor, saygı duyuyoruz..